Julklappstips åt syskonbarnen och de egna syskonen ♥

I Carro tipsar av Carola EkmanLämna en kommentar

Vad roligt att ni var många som ville ha julklappstips! Det kan jag absolut ge er. Jag ska ju själv inte ge så många julklappar iår men desto fler julklappstips kan jag ju langa ut för det. Här kommer första delen av mina julklappstips, detta är nämligen det jag kommer paketera in och sätta under julgranen åt syskonbarnen i år.. Länk till alla produkter under bilden! (Ej adlinks.)

Luca & Lola skor // Cloudberry gunghäst // Mrs Mighetto Frankie and the unicorns girlang // Alice & Fox lådor // Cloudberry castle docka //  Minitude matta // Alice & Fox origami lampa // Alice & Fox kappsäckar // Alice & Fox dockhus åt Lo ♥ // Woodlii gåvagn // Roomate mån-kudde // Rekka-paket

I kollaget lade jag inte med en Craft skidjacka och ett rekka-paket med lastbilar. Eftersom de inte passade in i helheten, haha. Nej men jo, detta ger vi våra syskonbarn i år. Förutom dockhuset och gunghästen som är Lo och Grys.


Åt syskonen i våra familjer kommer vi inte ha julklappar iår (skönt, jag har ju ändå 4 syskon hehe.) Jag tycker det är så svårt att ge julklappar åt de vuxna i ens närhet, för det första så känns det som att de flesta redan har allt, och för det andra så då man väl ger en present åt en vuxen så vill man ju det ska vara genomtänkt och lite speciellt.. Nä men det känns bra att vi kommit överens om att inte utbyta julklappar i år, utan satsa mera på julmiddagen! Men bara för att jag inte ska ge julklappar i år betyder det ju inte att alla andra inte ska det.. Så därför har jag gjort ett kollage med julklappstips åt vuxna syskon också, håll till godo ♥ (Eftersom jag är en campadre-addict så är många av tipsen därifrån, så jag skriver länken som namnet på produkten och namnet på kampanjen där produkten finns. Man behöver liksom ingen annan sida än Campadre enligt mig, så är du inte medlem – gå med!)

Fashionells In the forest plansch // Vera lantern – Dorre // OMM letterboard // Sittpuff – Strömshaga // House doctor tvättkorg // Reflexväst// Gryta – Orrefors järnverk // Tellkiddo Toys påse // House doctor sminkväska // Vinröd kudde – Moltex / Postbox – Strömshaga // Skärbrede marmor vit – Strömshaga

Hoppas ni gillade mina tips ♥

/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om