Instagramprofiler jag hoppas att mina döttrar vill följa..

.. när de blir stora nog att ha instagram.

Själv scrollar jag igenom instagram många gånger per dag. Jag har aktivt försökt forma mitt flöde så att när jag scrollar ska jag känna mig glad, peppad, accepterad och hoppfull* + att jag vill lära mig något. Och såklart lite humor + inredning + vänners och bekantas vardag. Träningskonton och ”fitinspo” går FETTbort. (*Hoppfull över att världen är på väg åt rätt håll när det kommer till jämställdhet och en stor jävla krasch av patriarkatet.)

Här kommer några konton som jag hoppas att mina döttrar också vill följa när den dagen kommer att de använder instagram.. Förstås för deras egna skull men också för att jag kan vara säker på att de får sin dagliga dos pepp av medsystrar och dagliga puffar mot självacceptans även de dagar jag inte hinner prata om det med dem. (Klicka på länken under bilden om du inte ser vad det står i inläggets bildtext. Rekommenderar er att läsa, och följa!)


Stina Wollter

Ellen Bergström


Feministatic


Assholesonline


Natashja Blomberg/Lady Dahmer

(Ps 1. Och vill de inte följa någon av dessa, så kommer jag iallafall att i smyg lägga till Stina Wollter åt dem. ALLA behöver följa Stina. Gå in på hennes konto så förstår ni förhoppningsvis varför. ♥
Ps 2. Jag har lagt till henne i smyg åt Robert. ♥)

 

En kommentar till “Instagramprofiler jag hoppas att mina döttrar vill följa..”

  1. Lady Dahmer och assholesonline är en av de bästa instakontona jag följer! Hoppas min dotter kommer att följa dem när hon blir äldre! Ja varför inte sonen också! Dottern är iaf på god väg med kroppsacceptans så hon häromdagen sade att hon vill ha lika mjuk mage som mamma, för då kommer hennes kommande barn att ja det så skönt redan inne i magen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *