Idag är det..

Idag är det Hyperemesis awareness day. Och för såna som haft sån tur att de inte behövt gå igenom det helvetet som HG verkligen är, kanske den här dagen går obemärkt förbi. Tyvärr är det lika inom forskningen – HG är inte någon prestigefylld sjukdom att forska i.. Kvinnosjukdom, ”bara en graviditetskrämpa” osv. Önskar 10 manliga forskare skulle gå gå igenom en period av HG illamående, då skulle nog forskningsresultatet ligga på bordet inom några månader. Men, än sålänge är det som det är. Det enda man kan göra är att skicka styrka och kraft till de som går igenom det. Idag är jag extra stolt över mig själv, stolt över att jag tog mig igenom min HG graviditet med förståndet i behåll. Stolt över alla medsystrar som går igenom det just nu. Skulle göra om det alla dagar i veckan för vår älskade Lo dock. Alla dagar. På bilden var jag gravid med Lo i vecka 40.

2 reaktioner till “Idag är det..”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *