I väntan på våren..

Inlägget är i samarbete med OzBaby.fi

Igår kom flickornas nya vårhalare hem. Jag försökte vara ute i god tid för att inte alla storlekar skulle hinna ta slut, för i år vill jag nämligen matcha deras outfits. Har fått dille på att försöka ha matchande åt dem. (Säkert för att det är trendigt? Eller kanske föräldrar nog i alla tider har velat matcha sina barns outfits, eller iaf tvillingföräldrar, haha.) Inomhuskläder brukar jag matcha ibland, dock har de väl samma ungefär 10 minuter som längst, innan nån har blött ner sig, klottat mat eller bara annars velat byta kläder för 5e gången samma dag..

Jag har aldrig matchat deras utomhuskläder då Gry har använt Los gamla och ja, jag har inte ens tänkt på att man kan göra det om jag ska vara ärlig. Utomhuskläder är inget jag tycker behöver vara fint direkt.. De ligger ju ändå mest i nått dike och äter rapa. Så jag förväntar ju mig inte att dessa halare kommer vara rosa så värst länge, hehe. Nåväl, valet föll efter många om och men på varsin sofshell vårhalare av märket NameIt. Till halaren fick de varsin mössa av märket Molo och vantar från NameIt.

Jag har själv fastnat för volanger på mina egna kläder nu inför våren, så vad passar inte bättre än lite volang på barnens halare också! Fanns en massa andra fina halare hos Ozbaby, men när jag väl såg denna med volang så kunde jag sen inte släppa den.. Valet var i slutet mellan denna blommiga från Molo, denna gula från Reima och denna från NameIt som jag sen tillslut uppenbarligen valde.


Under denna helg (16.03-18.03) har Ozbaby.fi -20% rea på alla vårens utomhuskläder och om du dessutom sätter in koden carolaekman så får du ännu -5% på köpet! Koden gäller ännu hela måndagen, och fungerar på vårkläder, regnkläder och skor.

”Mamma, är det inte vår snaaaart?”

/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om