Huset ska bli med nytt barnrum

Nu när Gry blir 1 i augusti så tycker jag det är hög tid att hon ska få eget rum! Vårt nuvarande kontor ska nu bli till hennes eget. Jag har i flera dagar suttit och kollat tapeter, och just beställde jag äntligen. Det stod tillslut mellan ”Wild animals” eller ”Flamingo


Och ja, jag fullkomligt älskar tapeten Wild animals men valet föll ändå på den andra på favoritlistan; Flamingo, det p.g.a. av att den var 3 gånger billigare, hehe. Jag tänker ändå att jag ska tapetsera två väggar så det blir ju några rullar. Jag tänker mig hennes rum ljust, piggt, inspirerande och färggrant!

Beställde 3 posters från Wish till rummet idag också.

Dessa var gratis (!) bara frakten som kostade 3 €. Hoppas de är lika fina som de ser ut! Ni hittar dem här. 

Påtal om tapeter, nu ska jag till min systers och hjälpa henne att tapetsera sovrummet! Hörs ikväll!

3 reaktioner till “Huset ska bli med nytt barnrum”

  1. Har också tittat på dom där men läst många besvikna recensenter, printen är på tyg som varit taskig kvalite och väldigt skrynkliga. Men hey you get what you pay for 😉 kan ju sitta en hel dag och scrolla genom wish

    1. Oj först trodd jag du mena tapeten :’D Jag ba NOOOO. Haha. Ja men jo, alltså de är alltid lika spännande att öppna ett paket från wish 50 % av gångerna är de ju bara nå skit 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *