Huset ska bli med nytt barnrum

I Babyrum, Barnrum av Carola Ekman3 Kommentarer

Nu när Gry blir 1 i augusti så tycker jag det är hög tid att hon ska få eget rum! Vårt nuvarande kontor ska nu bli till hennes eget. Jag har i flera dagar suttit och kollat tapeter, och just beställde jag äntligen. Det stod tillslut mellan ”Wild animals” eller ”Flamingo


Och ja, jag fullkomligt älskar tapeten Wild animals men valet föll ändå på den andra på favoritlistan; Flamingo, det p.g.a. av att den var 3 gånger billigare, hehe. Jag tänker ändå att jag ska tapetsera två väggar så det blir ju några rullar. Jag tänker mig hennes rum ljust, piggt, inspirerande och färggrant!

Beställde 3 posters från Wish till rummet idag också.

Dessa var gratis (!) bara frakten som kostade 3 €. Hoppas de är lika fina som de ser ut! Ni hittar dem här. 

Påtal om tapeter, nu ska jag till min systers och hjälpa henne att tapetsera sovrummet! Hörs ikväll!

/ Carro

3
Lämna en kommentar

avatar
2 Diskussionstrådar
1 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
2 Kommentatorer
När det kliar i fingrarna – Carola EkmanCarola EkmanIda Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Ida
Ida

Har också tittat på dom där men läst många besvikna recensenter, printen är på tyg som varit taskig kvalite och väldigt skrynkliga. Men hey you get what you pay for 😉 kan ju sitta en hel dag och scrolla genom wish

trackback

[…] Så, tapeterna till Grys rum har inte kommit ännu (2-4 veckors leveranstid då det var beställningsvara) men jag kunde inte hålla mig från att börja riva ner tapeterna. Fick bra hjälp av Lo, nån nytta ska man ju ha av sina avkommor, hehe. Håller på att tömma vitrinskåpet nu, blir antagligen att lägga det i matsalen nu.. Får se hur det blir!? […]