Hur troligt att detta skulle förekomma i en mammagrupp?

Cissi Wallin lade upp dessa bilder på sin instagram. Skärmdumpar från en pappagrupp på facebook. Nu undrar jag hur stor chansen är att detta skulle förekomma i en mammagrupp? Att en mamma skulle sätta upp ett inlägg där hon uppmanar medlemmarna att ta foton på sina män och sätta upp så de andra kvinnorna i gruppen kan onanera till bilderna, så att de kvinnor som är ”mindre lyckosamma” har nått gött att kolla på?

Inte så jävla troligt! Sen att dessa män helt seriöst tar foton på kvinnan som burit och fött deras barn, och sitter och jämför henne med andra mammors kroppar? Och gnäller över att hon inte har lika snygg kropp som många andra som fött barn? Sitter och obejktifierar och pratar om sina flickvänner som ägodelar de är ”stolta” över?

Önskar dessa vidriga pappor förlossningssmärta och allvarliga förlossningsskador för resten av deras liv. Usch att de ens får kalla sig för pappor. Och vissa män gnäller över att #meetoo gått för långt. Jag kräks. Jag kräääääks.

14 reaktioner till “Hur troligt att detta skulle förekomma i en mammagrupp?”

 1. spyr i munnen. var fan finns respekten för kvinnor? för hans partner? för kvinnan som burit och fött hans barn? :-@

 2. Man bör komma ihåg att de finns sjuka och omogna människor och att ifall EN pappa skriver på detta viset skall man inte dra ner alla andra i samma grop. Men sjukt jo!

   1. Omg!! Gaa å soov!! ^^
    Helt sjukt vidriga män det finns!! Bra att sånt här kommer fram! Fakta eller inte.. sånt här skämtar man inte ens om!

  1. Fast jag ”drar inte ner” någon annan än de som skrivit i tråden i inlägget? För jo jag tycker de män som skrivit där är väldigt respektlösa svin som outar sina flickvänners/fruars kroppar åt andra män som runkmaterial mot sin vilja, utan att (säkert i de flesta fall) ha chansen att bestämma själv om de vill bli runkade till eller inte? Förstår inte hur jag skulle dra ner någon annnan i nån grop då? Sen om du tycker att det endast är trådatartaren som borde få skit så tycker vi olika. Jag anser nog att de som hakar på och sätter upp bilder sen är lika mycket idioter som trådstartaren själv.

   Sen det du skriver om att jag har ett ansvar om vad jag delar, jo det är klart, det har ju alla, men ska vi börja prata ansvar så har väl nog dessa män mer ett ansvar som partners och pappor – att behandla deras flickvänner/mammorna till deras barn med respekt!

   Sen delade jag inte detta för att väcka reaktioner, jag delade det för att det gjorde mig pissförbannad och för att det är ett stort problem att dessa män ännu idag, trots år 2018, ser sina flickvänner som ägodelar de kan ”vara stolta” över.

   1. De är ju jätteviktigt att dela sånthär, för tyvärr är de nog inte bara EN pappa som skriver sådana kommentarer, de är alltför vanligt tyvärr. Och för att de ska minska måste vi ta de till ytan och reagera. De har alltför länge varit ”okej” att män ser kvinnor som ägodelar, nu räcker det!

    1. bra carro att du ork skriv om sån här ämnen, så viktigt. min gubb va me i en finlandssvensk pappagrupp på FB där tonen no va väldit lik tonen i han i inläggets.. myki om hur di sku slipp undan hushållssysslor, tips på hur man undvek att byt blöjor, när kvinnan snabbast kan böri ha sex igen efter förlossning.. nä de va så myki skit i den gruppen. längsen han gick ur den nu.

 3. Fyfan!! Få saker provocerar o gör en så arg som när män förnedrar kvinnor.. fyfanfyfanfyfan

 4. Alltså VAD är det här för typer?! Jag blir galen. Anonyms kommentar om den finlandssvenska pappagruppen låter ju också helt sjuk?!

 5. Men fyy fan!! Va vidrigt!!
  Bra du skriver om sånt här som säkert förekommer på fler ställen än vad vi sko tro.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *