Hur sparar ni barnens teckningar och andra alster?

Något säkert alla föräldrar känner igen är hur otroligt mycket teckningar och pyssel ett barn över 2 år producerar. Jag undrar hur ni andra löst detta med att spara barnens teckningar? Jag förstår förstås att man inte kan spara allt (det gör inte vi iaf) men de teckningar barnen sätter ner mycket tid på, eller är väldigt stolta över, eller vi bara tycker mycket om, de skulle jag inte kunna slänga bort.

Jag kan inte minnas att jag har en enda teckning från då jag själv var liten, och det stör mig inte alls. Knappast kommer barnen tycka det är så kul sen när vi på ålderns höst ska sälja huset och jag kommer med 10 mappar fulla av deras gamla teckningar och säger ”dessa vill ni säkert ha!” då deras egna barn producerar mer teckningar än vad de hinner köpa papper, haha. Nå det är ju en annan femma. För tillfället känns dom viktiga, sen får man ju se vad man gör med dem.

Nå, för att det inte ska bli allt för övermäktigt så sparar jag deras teckningar i varsin mapp som de fått pyssla ihop tillsammans med mig. Då kommer teckningarna i rätt ordning enligt deras ålder, och jag tycker redan nu det är så kul att bläddra i mappen och se hur Lo utvecklar sitt ritande vartefter hon blir äldre. Pyssel brukar jag fota, och sen framkalla och sätta in i mappen.

/ Carro

3
Lämna en kommentar

avatar
2 Diskussionstrådar
1 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
3 Kommentatorer
ChristinaCarola EkmanMalin Helenius Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Malin Helenius

Vi kör också med varsin mapp till barnens mästerverk 🙂 och resten far i roskis. Och sen har dom ju sina dagismappar också 🙂

Christina

Haha, det finns nog mappar kvar hemma hos föräldrarna sparade med både teckningar och kort. 😀 Ska bli spännande att se vad de gör av det nu när de ska renovera. 😀 Skulle nog inte själv ta emot mina gamla alster och spara dem vidare.