HÖSTLISTAN

höstista

 1. Vad kommer du äta i höst?
  Jag tänker mig att det kommer bli ganska mycket soppor. Speciellt korvsoppa och fisksoppa. Soppor för mig betyder storkok. Man måste bara laga mat en dag sen har man för tre dagar framåt. Med en spädis i huset tror jag det är bra att bara ha mat att värma upp när magarna kniper. Sen blir det nog en och annan spenatsoppa också. Det hör hösten till. Receptet på denna goda soppa nedan hittar du hos Hildas. Bilden är även hennes.

  spenatsoppa

 2. Vad kommer du dricka i höst?
  En och annan kaffekopp slinker ju ner som småbarnsmamma och efter mitt efterlysningsinlägg på gott kaffe så blir svaret lätt kaffe från Arvid Nordqvist. Det kommer jag mysa med i höst. (Bild)

  koff

 3. Vilken blir din favoritmöbel i höst?
  Gissar att det blir soffhörnet vare sig jag vill det eller inte. Vår Howardsoffa är som tur ganska bekväm (har blivit bekvämare nu under graviditeten haha) så där i hörnet kommer jag säkert spendera X antal timmar med en liten en hängandes i bröstet och en lite större bredvid med näsan i någon rolig bok.. 
 4. Vilket klädesplagg kommer användas flitigast i höst?
  Stickasockor! Älskar att sova med stickasockor på hösten och vintern. Blir inte svettigt, det blir bara alldeles lagom varmt och behagligt. Stickasockor går jag med från oktober till februari hehe. (Bild)

  stick

 5. Hur kommer den typiska höstdagen se ut?
  Gissar att den kommer varvas med amning, utomhuslekar, vagnpromenader, besök till biblioteket, simhallen, kaffe med vänner.. Och speciellt en massa helgmys. Ser verkligen framemot mina höstdagar.
 6. Vad kommer du läsa i höst?
  Bloggar! (Hoppas hitta massa nya favoriter!) 
 7. Vad kommer vara din största förändring i höst?
  Kanske att vi får en ny familjemedlem. Eller det är ju inget kanske där utan det är den största förändringen. En ny liten människa att älska och lära känna.
 8. Vad kommer vara din största utmaning i höst?
  Vill lära mig att virka ordentligt! Så det ska bli min utmaning, att virka något fint och lära mig det ena och det andra om virkning. (Bild)

  fuil

 9. Vad är det bästa med din höst?
  Det bästa är nog att den är ett vitt oskrivet blad. Har absolut inga planer. Kommer ta dagarna som de kommer och anpassa mig därefter. Känns otroligt skönt.
 10. Vem kommer du mysa under filten med i höst?
  Min lilla familj, helt klart. 


  Gör min höstlista du med! Om du vill kan du länka här i kommentarsfältet om du gjort den, kanske hittar jag en ny favoritblogg då på samma gång 😉

16 reaktioner till “HÖSTLISTAN”

 1. Alltså vilken mysig lista! *startar en blogg bara för att kunna fylla i den* haha :DD nä men ofta då jag läser din blogg så blir jag inspirerad att starta en egen. Verkar så kul att blogga! Men tror inte jag skulle orka uppdatera regelbundet?! Hur gör en för att få tid och motivation till det??

 2. Vilken härlig lista du skapat! Jag känner mig också peppad inför hösten, det är en härlig tid.
  Tack för att min spenatsoppa fick vara med på din lista, den är verkligen god.

  Jag önskar dig en fortsatt fin tisdag! 🙂

 3. Vilken trevlig lista, den ska jag också fylla i! Tycker du inte att det pickas att ha stickasockor på bara fötter *ryys*?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *