Hjärnskakning och dåligt samvete

Det har varit bra men lite kämpigare dagar den senaste veckan. Gry har sen i fredags inte varit sig själv, alls. Hon har varit gnällig, gråtit mycket och velat vara mest i selen. Dessutom har hon inte velat äta mat, bara ammat.   Och som om det inte vore nog så föll hon ur sängen för första gången i söndags och fick hjärnskakning! Efter det blev allt dubbelt värre och hon har spytt och bara lutat mot axeln. Vi gar visat upp henne och senast igår var vi till jouren. Där konstaterades övre luftvägsinflamation och dessutom irriterade ögon.

Så, hon har det inte lätt nu. Jag sover inte mycket och får verkligen inget gjort här hemma. När hon sover (vilket hon gör typ 4 ggr per dag nu) så vill jag ju såklart ge all uppmärksamhet åt Lo. Bara Gry är i famnen eller jag eller Robert är i närheten så hålls hon nöjd då hon är vaken, men direkt vi inte syns så börjar hon gråta vilket såklart påverkar hur mycket jag kan leka/läsa/se Lo. Vi som knappt hört henne gråta förut blir ju lika oroliga varje gång hon börjar.. Lo mårar på själv och är så förstående men samtidigt tar det ju på mitt samvete att hon lämnar lite på sidan.. 

Så att sådant i vårt hem för tillfället! Men, vi misströstar inte. Vi tröstar (hehe) och gör så gott vi kan. Robert är ledig idag så han och Lo åkte just till apotektet och de skulle även handla på samma gång.

Midsommar imorgon, det är tänkt att vi ska till villan och fira med familjen. Men vi måste såklart se hur Grys form är. Hoppas ni får en riktigt skön och fin midsommar! Vi hörs snart igen.

/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om
Anonym
Anonym

Ojoj! Hoppas hon kryar på sig snart!! Saknar dina inlägg 🙂 Trevlig midsommar till er!

Anna
Anna

Ojoj! :S Vet känslan då de ramlar i golvet… Det är bara att ta de i grys takt och hoppas hon blir själv snart. Sänder styrka till er!!

Cecilia
Cecilia

Stackars Gry! Oroa dig inte över att hon inte vill äta annat än att amma dock, de klarar sig bra på enbart amning till över 2 års ålder! 🙂 vår 1,5 åring har just fått massa tänder och bara ammade under ca 2 veckor. Nu är han back on track, men ammar fortfarande då han vill förstås. <3

Anonym
Anonym

Massa med kryisar ♡
Hoppas ni får en jätte lugn och skön midsommar ändå.