HG. Fuck this shit

Tyvärr hann jag inte ta nån magbild idag.. Får bli imorgon. Sku hadd måsta göra de före R for på brandövning men orkade inte då, och nu när han är hemma så mår jag så jääääävla dåligt. Fyfan alltså. Jo jag gnäller nu men dom som inte har haft hyperemesis gravidarum vet inte hur det här är.. Jag vill skriva här nu hur mycket dethär suger så jag kan läsa sen då jag om nått år glömt hur det var och tänker ååh jag vill ha en till bebis. NEJ CAROLA! Du kanske vill ha en till men DU VILL INTE VARA GRAVID IGEN!!! ADOPTERA!!

Jag hatar dethär. Jag känner mig totalt slut, mår så jävla illa och jaaaa allt suger. Finns inget positivt just nu. Tack och hej, ska spy några timmar nu. 

0 reaktioner till “HG. Fuck this shit”

  1. Grattis till er! Hoppas att du får börja må bättre snart så du kan njuta av graviditeten också 🙂 Illamåendet brukar ju vanligtvis gå över kring v. 13 så de blir nog bättre snart.

  2. Varför skulle man vilja adoptera om man KAN bli gravid själv? Synd att du mår så dåligt, hoppas det snart går om.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *