Griffelvägg

Makeovern fortsätter i sakta mak i Los rum. Nu har jag kommit så långt att jag ska måla garderoben och väggen där tapeten inte kommer. Det blir vitt! Garderoben blir också vit, den ser ju förstås vit ut på bilden men den är en aning gulnad nu efter att ha stått här orörd sen -62, haha.

Men nu före jag tog tag i penseln så kom jag på den idén att det ju skulle vara roligt med en griffelvägg åt barnen.. Då tänkte jag endera på garderobsdörren eller så på väggen som är på sidan av garderoben. Men då igen, hur mycket används sen en griffelvägg? Nån av er som har gjort en åt barnen, är det värt? Används de faktiskt eller är det bara nyhetens behag och sen är det inte kul längre?

Fast sen kom jag på att det finns ju faktiskt den möjligheten att bara måla på en skiva och smätt upp den på väggen med en skruv, och sen ta ner den då man tröttnar.. Finns ju även färdiga griffeltavlor man kan köpa. Så kanske jag inte borde göra det så invecklat för mig? Bildkälla

/ Carro

5
Lämna en kommentar

avatar
5 Diskussionstrådar
0 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
5 Kommentatorer
SaraEmmaJohanna BIdaLena Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Lena
Lena

Vi har köpt en skorstensplåt i passlig storlek och lagt fast den på väggen med en list runt hela plåten. Så då kan man både skriva med kritor på den och använda magneter på den.

Ida
Ida

Jag har gjort en ruta åt mig själv på en köksdörr, det smular för jävligt när man skriver med krita så inte i ett barnrum tack

Johanna B
Johanna B

Jag målade en gammal bricka åt dottern den var jätte populär

Emma
Emma

Finns att beställa på wish, blackboard sticker, runt 2 meter långa rullar. Lätt att klistra upp och lätt att dra ner då man tröttnar. Kostar nästan ingenting!

Sara

Vi har en griffeltavla i hallen gjord på blackboardpaint. Köpte på Terra. Elmer ritar så gott som varje dag.