Gammal möter ung


Va härligt det är att se då äldre människor träffar Lo. Det är nog säkert nått speciellt för dem då dom får träffa riktit små babysar.. Roberts fammo satt länge med henne i famnen, och Lo var så nöjd och glad och låg bara och inspekterade gammelfammon. Va fint det var!
När vi hade varit vid fammons så gick vi vidare till mamma och pappas så satt vi där och tog en kvällssmörgås. Nu har vi kommit hem och jag öppnade just min present som jag fick av Robert. Jag blev så glad! Hade inte alls vetat att han beställt den, och jag har länge önskat mig en men har int velat lägga pengar på det.. Men nu har jag äntligen en! Ett inlägg om vad det var kommer upp om en stund. Nu är Roberts kompis här så jag ska vara lite social.

/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om
Anonymous
Anonymous

Vilka fina bilder <3 en fråga tappa du mkt hår under graviditeten? Å gör du de nu då du ammar?

carola ekman

Tack! Kan svara på det i ett inlägg 🙂