Första arbetsdagen

Gomorron på er alla! Värst va mörkt det var imorse. Eller ja, kanske för att vi steg upp klockan 7. Då får det väl vara lite mörkt, det är ju ändå oktober. Jisses vad detta år går snabbt, allt för snabbt. Minns när jag satt och deklarerade förra året och tänkte ”nästa år ska jag nog bokföra ordentligare under året så jag inte behöver sitta så länge med det här nästa gång det är dags för deklaration!!” och nu är det bara 3 månader kvar av året, uuups.

Idag är min första arbetsdag! (Börjar 13.30) Känner mig inte alls nervös eller så, känner bara att det är lite jobbigt då barnen måste bli skötta ca. 3 timmar ikväll när Robert ska till gymmet (Det blir ju så mycket hejdån för dem, först åt mig, sen Robert och sen fammo) speciellt Gry som är så mamis och känslig.. Äh, nu när Robert redan hade lagt in sina gymturer så krockar det såklart lite här i början, men bra att barnen får egentid med mommo och fammo ibland också.

Robert och moffan håller på att bygga ett biltak här hemma. Tacksamt för Gry att ha nått att se på då hon sitter och äter, och kul för Lo att få vara med och bygga och måla. Och ja, bra sen i vinter då snön öser ner.

Denna vecka har jag inte så värst mycket inplanerat förutom jobb. Gissar att jag kommer vara ganska trött då jag ska ta in allt nytt och lära mig massa grejer, men det ska ändå bli kul! Fast en annan sak har jag inplanerat dock, nämligen headerfotografering med Alice. Jag är supernöjd med den jag har nu, men vill ha en lite höstigare nu. Så det blir roligt!

Ps. Grys härliga set kommer såklart från bästa Maxomorra!

/ Carro

6
Lämna en kommentar

avatar
4 Diskussionstrådar
2 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
5 Kommentatorer
ACarola EkmanJohannaHeidiErika Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Erika
Erika

Det är en gåva till barnen att få utveckla flera trygga vuxenrelationer under sin barndom. För att inte tala om hur bra det ofta känns för far- eller morföräldrarna! Trevlig arbetsdag!

Heidi
Heidi

Var nånstans ska du jobba ❓

Johanna
Johanna

Förlåt nu men du får faktist mig att känna mig som någon dålig person med detta inlägg. Jag jobbar, har min dotter på dagis och med min mormor varvat under veckan. Vissgt skulle jag också gärna vara hemma med henne om dagarna, men behöver också pengar för att kunna överleva vardagen och så att hon ska ha det bra. Jag tycker själv inte det är något fel med varken dagis eller att ha någon annan som sköter. Jag tycker det är superbra, men när du skriver såhär så känns det som att jag är sämre på något vis pga. att jag måste föra mitt barn till dagis eller ha någon som sköter medan jag jobbar så att vi kan leva och få mat på bordet. Kanske jag reagerade för starkt? Jag vet inte men jag fick en känsla medesamma om att man skulle behöva vara hemma med barnen, annars är… Läs mer »

A
A

Är sängliggande med hyperemesis och hatar livet just nu. Allt är så mörkt. Sku du kunna skriva ett peppinlägg om att man faktiskt kommer sig igenom det och hur du psykiskt tagit igen dig efteråt?