Redo för både kurragömma och en datenight

Inlägget görs i samarbete med Footway.fi

När man har barn är det ju inte bara en gång man är ute om dagen. Ut och in, och gärna ut en gång till sen. Nått som känns viktigt för mig och Robert är att ha skor som passar aktiviteten. När vi ska vara ute och springa efter barnen, lära dem cykla, ha kurragömma, klättra på stenar, hoppa i vattenpölar, vara ute och skutta vagnen, då är det viktigt med bekväma, hållbara skor.

Vi är så nöjda med våra nya skor, Robert med sina Reebok Classics och jag med mina Nike Thea. De känns som skor som kan följa med oss på både det ena och det andra äventyret, och som tål de flesta av barnens finurliga aktiviteter utomhus. Förutom att hoppa i vattenpölar då, de gångerna kör vi nog med gummistövlar.. Och inte i skogen förstås. Då kör vi kängor.

Något jag också gillar med båda dessa skor är att de är snygga både till vardags men också när vi ska vara mer uppstädade. Jag skulle lätt styla mina Nikes med strumpbyxor, en svart kjol och en blus, eller ett par jeans och en skjorta. Känns som att de funkar till allt! Och hur lyx är det inte att kunna ha bekväma skor till varje outfit man har? Känns som att jag flyter fram i dessa!

Redo för kurragömma, och kanske en datenight på stan sen.. ♥

Foton: Rebecka Hägert

/ Carro

2
Lämna en kommentar

avatar
1 Diskussionstrådar
1 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
2 Kommentatorer
Carola EkmanChristina Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Christina

Så snygga! Gillar att det finns snygga och bekväma sneakers nu för tiden som man kan ha på sig i princip var som helst. 🙂