Fokuset helt rätt inställt

I lördags gick jag med ett litet pirr i maggropen hela dagen. Jag städade lite extra, satte fram blommor och puffade kuddarna. I lördags var det nämligen dags för den första delen av Morsvila på Carros terrass med fokus på vin. 

Och vi hade fokuset helt rätt inställt med 3 vinflaskor och en bag in box. Det var precis 6 månader sen vi drack vin senast så det var ju nog på tiden. Och det blev så lyckat.

Tycker det är så otroligt avkopplande att umgås med personer man tycker om där samtalet bara rullar på. Inga tysta stunder där någon funderar ”jahapp vad ska vi prata om nu då.” Jag tänkte faktiskt på det i lördags, hur snabbt ett samtalsämne leder in oss på ett annat. Och det är så skönt då det är så!

Det är så bra nu då alla barnen (förutom Janicas minsting på 4 månader såklart) är så stora så att alla känner sig redo att vara borta X antal timmar utan att behöva sitta och oroa sig. Oj så vi njöt där på terrassen i varandras sällskap (och av vinet), många gånger konstaterade vi hur glada vi är som har varandra.

Här var stolarna och bordet är har vi vår nya soffa nu! Observera att dessa bilder är från förra sommaren, sådär grönt har vi det inte här ännu.

/ Carro

4
Lämna en kommentar

avatar
3 Diskussionstrådar
1 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
4 Kommentatorer
JohannaECarola EkmanJohanna Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Johanna
Johanna

Hej, frågar ännu en gång eftersom min förra kommentar inte fått något svar.
Var har ni köpt den fina rutshbanan ni har vid terassen?

E
E

Kolla på Toysrus eller K-Rauta,där brukar dom sälja t. ex Jungle Gym rutschbanor skilt.

Johanna
Johanna

Bauhaus säljer också skillt blev billigare än från K-rauta när vi köpte förra året