Finns det ens nått bra med mig kan man ju fråga sig

Jag: Roooobeeeert? Vad är det allra bästa med mig?Robert: De jag sa förra månaden denhär tiden då du fråga sama sak

Jag: MEN SÄG NÅNTING ANNAT!

Robert: Mmm… Okej.. Nä men alltså en sak som jag ju int tycker om det är ju att du är så dålig att plock i diskmaskinen. Allt e ju huller om buller och hälften blir ju int ens diskat då de e så nära varann..Jag: Jaha okej nåmen jag ska bättra mig med det.
Jag: Men nånting som e braaa med mig dååå?

Robert: Ja men alltså dina klädhögar i sovrummet?! De måst ju få ett slut. Hur kan det va så svårt att vik in kläderna efter att man har använt dom? Varför måst dom ett varv via stolen eller golvet?

Jag: Men för fan.. JAJA! Jag lovar att försöka att int bara slänga kläderna!! MEN HALLÅ DET ÄR NOG BARNENS KLÄDER DÄR OCKSÅ OCH DET ÄR JU VÅRT DELADE ANSVAR!

Robert: Jag viker alltid in barnens kläder då jag byter om på dom.

Jag: Ja okej jag vet att jag har problem med detdär.. Ska försöka bättra mig. Men nudå? NÅTT BRA med mig?

Robert: Hmmmm du har blivit bättre på att ta kritik då jag påpekar saker du sku kunna bättra på.

Jag:

/ Carro

3
Lämna en kommentar

avatar
3 Diskussionstrådar
0 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
3 Kommentatorer
SonjaNeaSara Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Sara
Sara

Hahahaa det skulle kunna vara jocki som sagt samma sak men jag skulle inte alls svarar så pedagogiskt

Nea
Nea

Det som är bra med dig är väl att mannen inte får klagomål på varför han inte plockar disk och kläder på ditt perfekta sätt – vilket kunde påverka situationen så att han inte alls befattar sig med vare sig disk eller barnens kläder. Du påtalar tydligen inte att det han gör gör han fel bra där!

Sonja
Sonja

haha äkta kärlek <3 🙂