Färgfunderingar

Hej på er! Hoppas ni har en bra dag ♥ Här sitter jag ensam och försöker svara på mejl och jobba lite sålänge Robert är ute med Gry och hämtar Lo från halvdagen på dagis. Vi har haft en skön förmiddag här hemma och jag har försökt att skita i att det ser ut som ett bombnedslag. Man kan ju inte städa konstant heller, vilket det ibland känns som att man gör med två småbarn i huset.

Här om dagen var jag till Hartmans och skulle köpa målarfärg till hallen, hade ju dock såklart glömt tapetrullen hemma så inte kom det hem nån målarfärg. Ska göra ett nytt försök före jag ska till jobbet i eftermiddag. Jag tänkte nämligen att jag skulle ha dem att ta färgkoden ur tapeten för att få exakt samma gröna nyans som på en av växterna sen på resten av väggarna i hallen. Har dock inte alls bestämt mig för vilken.. Eller borde jag köra med bakgrundsfärgen som finns på tapeten? Syns inte så bra nu på bilden men bakgrunden är lite beige. Vad tycker du? 

Vi har ju tänkt bygga en plastbyggd bänk med förvaring i pärlspont också, men det kommer nog sist på listan över vad som ska göras där. Först ska vi måla och tapetsera! Tapeten som jag ska sätta upp är Boråstapeter Falsterbo Herba 2.

 

3 reaktioner till “Färgfunderingar”

  1. Skulle måla väggen beige och sen bänken grön. Alternativt samma gröna men ljusare så hallen hålls ljus och känns stor…

    1. Håller med föregående talare! Känns modernt och intressant att måla snickerier i nån färg istället för själva väggen

      1. Jeeees! Jag hade tänkt göra snickeriet i samma färg som väggen men nu när ni säger det så kanske det ändå får vara i lite annan nyans.. Vitt blir det då verkligen inte iaf, haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *