Färgen till hallen

I Fix i hemmet av Carola EkmanLämna en kommentar

Efter dagklubben idag styrde jag kosan mot Hartmans för att välja färg till hallen. Fick såna flashbacks till när jag stod där med färgkartorna och skulle välja färg till köksön utifrån ett litet papper! Nå, det valet blev ju exakt det jag hade tänkt mig, så jag hoppas hallens färg blir det också.. Jag tog hem några testlappar för att kolla hur det ser ut mot väggen i hallen.Syns ju så himla dåligt på bilden,
men valet faller nog iaf på färgen näst längst ner! Hade tänkt börja tapetsera idag, men bestämde mig för att vänta med det tills en dag vi är helt lediga både jag och Robert. Det tar ju nämligen ganska lång tid om man vill att det ska bli bra. Det gäller också att inte ha rastlösa barn runt benen.

/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om