Ett viktigt brev för framtiden

Oj vad jag njuter av att vara mammaledig. Vaknar varje dag så tacksam (och trött hehe) över att kunna vara hemma med barnen! Jag var riktigt tvungen att skriva ett brev åt mig själv igår för att kunna läsa det åt mig själv i framtiden. Ett brev där jag skrev att jag nog tar vara på tiden, fokuserar på barnen till 100 %, njuter och uppskattar varje dag. Så att jag sen i framtiden inte ser tillbaka på den här tiden och är osäker på om jag verkligen uppskattade att vara hemma. Är så rädd att jag kommer att glömma det och tro att jag bara ”hassade bort” småbarnsåren med massa annat.

Tror nämligen att det är ganska vanligt, ni vet, att man glömmer. Att man sen ser tillbaka och är ledsen över att man inte tog vara på tiden tillräckligt, att man inte uppskattade vardagen med barnen tillräckligt mycket.. Fast man nog gjorde det! Eller ja, vad vet jag vad andra gör.. Men jag känner mig själv och kan tänka mig att såna tankar kommer att komma till mig om 10-20 år, då är det bra att ta fram brevet och påminna mig själv om att jag visst gjorde mitt bästa och att jag visst uppskattade det lilla i vardagen med mina små. ♥

 

En kommentar till “Ett viktigt brev för framtiden”

  1. Hej! Har ni vaccinerat er eller barnen mot tbe? Jag är sååå tudelad till det och skulle vara intressant att höra olika åsikter och argument för och emot! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *