Ett rop från andra sidan internet

Vaknade upp med sång och hopp i sängen, perfekta starten på dagen. Blommor, en ny badrock, hand- och fotavtryck i trolldeg av de små, så fint. Hoppas ni alla mammor får en fantastisk morsdag och känner er riktigt riktigt uppskattade och värdefulla.

Jag har en litet litet problem vetni, både min dator OCH min telefon sjunger på sista versen. Datorn fick iförrgår något konstigt.. vet inte ens vad det är men det är iallafall inte så lätt att vara på den. Så nu håller jag på att tömma den (skulle gråta 1 vecka om allt som jag har på den försvann) och min telefons problem är att den är överfull så det går inte att göra NÅNTING på den. Den har helt kastat in handduken och tappat hoppet om att jag ska ta hand om den längre. Men eftersom datorn håller på att ge upp så kan jag ju inte tömma telefonen i den heller.. Så att, värre problem skulle jag ju kunna ha men uppenbarligen blir bloggen lidande av detta. Men i veckan ska här köpas ny dator! En Macbook Pro funderar vi på, eller vad tycker ni? Vad har ni för datorer? Visst är Macbook bäst?

Ha en superfin dag!

En gammal behinde the scenes bild från då mamma ville fota mig i min mormors gamla klänning. Lo 1 år kunde ju inte hålla sig bort från sin kära mor så hon skulle upp och kramas. Ser ju lagom sliten och nöjd ut över att stå modell hehe. Dock är det nog såhär som mina barn bäst känner igen mig 😉

6 reaktioner till “Ett rop från andra sidan internet”

  1. Jag älskar min MacBook air. Men om man behöver en cd station ska man inte ta den. Jag har dock aldrig saknat en

  2. Jag har Macbook Air, tyvärr säljs den ju inte längre, men den har nog varit helt fantastisk! Så Macbook Pro rekommenderar jag nog också, de är ju ganska lika förutom vissa detaljer då. 🙂 Kommer nog aldrig att byta från Macbook jag heller.

  3. Jag har haft både Macbook Pro och Macbook Air och båda två har börjat krångla efter bara några månader. Så int värt att betal över 1000€ för. Sen beror de ju på om man e van med Apple eller int. Om man int e van så e de ganska frustrerande att lära sig att använda en massa nya program. Jag tycker att Macbook och Iphone båda har varit nästan krävande att använda. Int alla lika användarvänligt som annat. Men uppenbarligen gillar ju folk det! Alla är vi olika 🙂

  4. Älskar min Macbook Pro! Den är ganska exakt tre år gammal nu, men fungerar precis som när den var ny. Hade aldrig haft Mac innan den här, och det var sååå skönt att slippa alla bluescreens å alla kraschande program som en pc-dator alltid inneburit för mig (kanske jag haft otur).. Har till och med tappat den i golvet och stött i den lite här och var, men inga problem har det blivit av det heller. Jag kanske bara har haft tur att den hållit så bra, men jag rekommenderar i alla fall Macbook Pro 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *