En väska för skogsutflykten

*Inlägget innehåller en reklamlänk

Idag har Robert varit ledig, och oj vad man uppskattar de extra dagarna man får tillsammans. Från morgonen åkte vi och helghandlade och uträttade lite ärenden i stan.. Sen när vi kom hem gjorde vi lunch och hade kaffepaus. Precis när Lo hade uppvisning i gymnastikringarna kom fammon in genom dörren och var här en stund, alltid lika kul med spontanbesök av familjemedlemmar. Sen packade vi vår nya ryggsäck med picknick och begav oss ut i skogen på vår efterlängtade fredagsutflykt.

Vi gick i Vestersundsbyskogen, mest på spånbanan men när Lo är med så blir det ju ofta att vi tar ut svängarna. Vi tycker inte att spånbanans kant är nån slags gräns utan går gärna kors och tvärs genom skogen också. En bit utanför skogen, genom en glänta, såg vi 100-tals får. Vi gick en bit och kom ut till ett dike där vi hade perfekt åskådarplats.. Både Lo och Gry älskade att stå och titta på dem. Där fanns t.o.m. lamm!

Sen blev det dags för picknick! Lo konstaterade då vi satt där..
Lo: Vi borde ha tagit med en såndär…
Jag: En..?
Lo: Vad heter de nu igen
Robert: Hmm vad ska man ha den till då?
Lo: Nå en såndär, nää va heter de?! En såndär stor.. Att ha på marken.. Att sitta på.. Som vi sku ha kuna bree ut här på marken..
Jag: En filt?
Lo: Ja! En filt att sitta på så vi int sku behöv sitt på kalla marken.. De tycker jag att vi sku ha kuna ta med. Kanske nästa gång. Nu då vi har en stor väska.

Ja, en filt kunde ju ha varit bra, men det gick nog lika bra med en sten ändå. Som dessutom vickade på sig så roligt då hon gungade fram och tillbaka.. Vi åt våra smörgåsar och majsbågar och fortsatte sen vår lilla tur i skogen. Solen värmde skönt men ändå kände vi så tydligt höstens intågande.. I slutet av augusti. Jaa. Det skulle kunna vara högsommar nu, men det är inte det. Vi skulle kunna vara ledsna över det, men vi är inte det.

Vår nya utflyktsväska som rymmer hela 28 liter, kommer vara med oss i vått (inbyggt regnskydd att fälla över!) och torrt på alla kommande skogsutfärder. Den är så bekväm att bära, och passar både mig och Lo med hjälp av att den har flera spännen och remmar för optimal anpassning till bärarens rygg, och bekväm stoppning i rygg och axelremmar. Väskan kommer från Jollyroom och är av märket Beckmann of Norway. (Reklamlänk) 

 

2 reaktioner till “En väska för skogsutflykten”

  1. Bra väska! Visst finns det regnskydd i den i topplocket? Mina barn har haft varsin beckmann väska i olika storlekar. 3 skolår med samma väska, otroligt vilken hållbarhet. Regnskyddet har varit ovärderligt att ha på alla dagar, det har fungerat som reflexväst och de syns så bra i trafiken. Efter årskurs tre tyckte vi att lillebror kunde få en ny större väska och kusinen fick ärva beckmann väskan. Storasyster på sexan ville ha en mera moderiktig väska så hon fick en ny skolväska, men beckmann väskan finns här hemma att använda vid behov.

    1. Jo regnskydd med reflex finns att dra över vid ruggigt eller mörk väder, så bra! 🙂 Kul att ni varit nöjda, jag är säker på att väskan kommer hänga med i mång år framöver, kvalitén känns verkligen sjukt bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *