En vän med ett stort hjärta

-Inlägget i samarbete med Jollyroom.fi – 
Foton Rebecka Hägert Photography 

Ni minns kanske Jollyrooms stora Back to school kampanj som jag berättade om häromdagen? Idag har den kickat igång! För att vara säker på att du hinner ta del av alla grymma reapriser så rekommenderar jag att du klickar dig in till JOLLYROOM bums!

Men, vad går denna kampanj riktigt ut på nu då? Låt mig förklara..

Kampanjen Back To School är indelad för barn i åldrarna 3-6 och åldrarna 7-9. Kampanjen innehåller allt som barnfamiljer kan tänkas behöva inför skol- och dagisstarten. Funktionskläder och skor, transportmedel till skolan och dagis, och allt som kan tänkas behövas till läxläsning såsom penaler, skrivbord, stolar, ryggsäckar.. Jaa allt till det ”lilla kontoret”! Såg att det även finns vagnar, cykelvagnar och bilbarnstolar med i kampanjen, bland annat min favoritstol som jag rekommenderar starkt.

Okej jag kollade igenom alla produkter nu (bara 151 sidor fulla med kampanjpriser!) och måste tipsa om några favoriter som dök upp:

1. Origami lamporna. Både Lo och Gry har varsin origamilampa, Lo har en rosa kanin och Gry en elefant. De har på sina lampor varje natt och skenet är så mjukt och mysigt. 16,90 €
2. Bord och stolar från Woodlii. 48,90 € Detta set har ju Lo!
3. Vit barnsoffa! Hur söt är inte denna? 38,90 €
4. Sneakers med glitter, finns i guld rosa och blått! Gry har dessa i rosa 11,90 €
5. Detta leksakskök i retro-stil! Så fint!! Från Alice & Fox, endast 38 €!
6. Babygunga i trä från Woodlii 12,90€
7. FORM living vägghylla med tre plan. Liknar den vi har i vardagsrummet. 21,90€

Och massa massa mer!

Produkterna kommer att ligga ute med riktigt schyssta priser under minst två veckor, men skynda er, produkterna kan ju faktiskt ta slut.. Även fast det är ovanligt.

Flickorna fick varsitt skrivbord + medhörande stol, och jag måste säga att valet av skrivbord inte var det enklaste, det stod länge mellan detta eller detta som var så fint med en liten låda. Men Robert fick sista ordet så valet föll på skrivborden på bild, vilket både jag och tjejerna nog är supernöjda med! Slukar hur mycket som helst.

Förutom varsitt skrivbord fick de också en ryggsäck påvar från Beckmann. Jag måste bara få rekommendera dessa väskor! Vi har ju en sen tidigare, som jag bloggat om här, och den har hängt med på i stort sett alla utflykter vi gjort sen vi fick den. Alla Beckmann ryggväskor har regn/reflexskydd att dra över väskan om det börjar regna eller om mörkret hinner komma innan man hunnit hem, så bra. Lo valde en rosa väska, och Gry en gul väska.

Men kolla in min nya sparkcykel ♥

Denna sparkcykel från Pinepeak är min och den tål upp till 120 kg! Såå kul grej, den har åkt många kilometer redan kan jag lova. Och mina benmuskler i vänster benet blir bara större och större, eftersom att det är det benet jag står på, haha!

När jag visade de olika cyklarna vi kunde välja till samarbetet åt Lo, var det så himla fint det hon sa..

Lo: Oj mamma! Ska jag faktiskt få en ny cykel? Med trampor?!
Jag: Jo, du ska få lära dig att cykla nu
*Lo scrollar*
Lo: Wooow se på denhär! Denhär var min favorit! Men se på denhär då! Den här motopedcykel sku ju nog Olli tyck om!
Jag: Jaa verkligen, den var häftig
Lo: Om jag bara får välja en cykel så väljer jag denhär och den ska jag ge åt Olli
Jag: Nämen? Va snällt av dig Lo! Då gör vi så..

Gissa hennes lycka när vi packade upp cyklarna sen, och förutom Ollis motopedcykel som hon valt så fanns där också hennes egna favorit; fjärilscykeln.. ♥ Hon har så varmt hjärta vår stora tjej. Med i paketet fanns också stödhjul till hennes cykel, men eftersom hon redan har bra balans så valde vi att inte fästa stödhjulen.

Efter att vi skruvat ihop alla cyklar, och Lo tagit sin för en första åktur, så spelade vi in en liten video där Lo sa ”Titta Olli! Denhär ska du få av mig!” Av Bettis förklaring att döma blev Olli först överlycklig, men sen arg för att han inte fick hämta cykeln direkt. Vi hade ju bröllop som stundade så vi hann inte riktigt med besök..

Men dagen efter bröllopet, på lördagkväll kom de hit. Lo stod bredvid motocross cykeln och var så stolt och glad när hon sa åt Olli; Varsågod, denhär får du av mig! Och Olli sen, oj va lycklig han blev ♥ Och jag förstår honom, vem skulle inte blivit glad att få denna när man just fyllt 3 år och avgudar motorcyklar och allt annat som far hårt?

Denna cykel från Pinepeak är alltså en vanlig cykel med kedja och trampor, men med ett ”motorcykelskal”. Till kampanjpris nu, så har du en motorälskande tjej eller kille, spana in den här då!

I dessa kategorier som jag länkat nedan, finner du produkter som ingår i kampanjen. Eller så går du rätt och slätt in på Jollyrooms första sida och klickar dig vidare till Back to School så är alla produkter samlade där.

Skrivbord & stolar
Beckmann penaler (Här kan du se Los favorit, såklart haha)
Matlådor & flaskor och ryggsäckar.
Ytterkläder och skor, regnkläder.
Cyklar, skateboards och sparkcyklar

/ Carro

5
Lämna en kommentar

avatar
3 Diskussionstrådar
2 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
4 Kommentatorer
IdaCarola EkmanCaroline FMaria Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Maria
Maria

Hur är mopocykeln i storlek? 16″hjul såg jag men den sir högre ut än en vanlig 16″, stämmer det?

Ida

Alltså vad fint att hon vila ha åt sin kompis om hon bara fick välja en. Och att ni lät henne bestäm de!