En stund för oss själva efter dagis

När vi hämtade Lo från dagis idag blev det snabba ryck när jag sa att vi kom med bilen och att vi ska åka och handla. ”Jeeee bilen!” utbrast hon förtjust. Det var nämligen första gången jag hämtade henne med bil. Vi bor ju bara ca. 400 meter från dagis så det blir ju att vi alltid går eller cyklar annars.

Vid butiken fick Lo välja frön och så köpte vi jord. När vi kom hem åt vi och sen somnade Gry, så då var det bara jag och Lo. Vi förberedde inför uppdrivning av frön. Lo hämtade tidningspapper och satte ut på bordet, hämtade papper för våra fröpinnar och fyllde vattenkannan med vatten. Är det något vi älskar att göra tillsammans då är det nog att plantera och hålla på med jord. Så geggigt härligt.

”Va roligt vi har tillsammans mamma” sa hon min lilla junitjej, då vi satt där och sådde ett frö i taget, ett frö i taget.. ♥

Nu står de på bordet i vardagsrummet och badar i solsken, förhoppningsvis får vi snart se nått smått grönt ♥ Nu en kaffe och mys i soffan med Lo innan Gry vaknar och det blir full rulle igen!

 

 

/ Carro

2
Lämna en kommentar

avatar
1 Diskussionstrådar
1 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
2 Kommentatorer
Carola EkmanAnna Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Anna
Anna

Va härlig tröja hon har 🙂 varifrån? 🙂