En riktigt drömmig torsdag

 I förmiddags dundrade det in kompisar här. Både Lo och Gry var så förtjusta av all liv och rörelse. Mammorna satt och drömde om husbygge, vin på terrassen, en spontan weekend till Sveariket.. Barnen knaprade vindruvor och knäckebröd.. Leksakerna flög och någon ropade ”fäääädi kom å toooork!” En helt vanlig förmiddag med favoriterna helt enkelt. När magarna var fulla med kaffe och de små benen fulla av spring så klädde vi på oss alla och gick ut och invigde den nybyggda terrassen, för ja, nu står den färdig, i all sin prakt. Barnen älskade den! Speciellt sandlådan och rutschbanan. Succé!

När både Gry och Lo vilat klart kom mannen och sa att han ville bjuda oss på cafébesök, inte varje dag det! Jag planterade snabbt klart krukan som jag skulle ha på trappan, och gick in och bytte om.. När jag kom ut stod alla som ljus och väntade. Att vi sen träffade på både en moster+kusin och en mommo på vägen till Skorpan (på olika ställen dessutom!), det var ju bara en riktigt drömmig bonus.

En bulle och ett parkbesök senare promenerade vi hem, och oj vad härligt med nästan sommarvärme och regn i luften! Älskar lågtryck på sommaren. Att det bara är vår och att vi inte skulle bli förvånade om det snöade imorgon, det är ju en annan femma. Härligt hursomhelst, snart slår nog allt ut i blomm! Oj vad vi njuter nu. Nu står mannen och steker plättar och strax är det klart så nu ska jag duka bordet. Hoppas ni har en skön kväll i vårvärmen ♥

 

2 reaktioner till “En riktigt drömmig torsdag”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *