En perfekt sommardag

Men vilken dag!? Kan inte förstå hur otroligt bra denna dag har varit. Detta kommer vara en sån där dag som jag ser tillbaka på sen på ålderns höst och minns med värme. Om jag inte blir dement då, då kommer jag ju inte minnas den.

Vi har hunnit med både 3-års kalas och ett besök till blommbutiken, plantering, promenad till vattnet och plask i badabunken på terrassen. Vädret har ju varit som på värsta högsommaren!

Tänk att det just var is på vattnet, och nu anföll sommaren oss helt från ingenstans. Vi njuter till max och tar vara på varje stund, bäddad in dom i bomull och sätter dom i hjärteasken ♥

Gry somnade för längesen efter en dag utan dagsvila, så nu är det bara Lo kvar. Sen ska jag och R korka en flaska vin och mysa ner oss i soffan på terrassen. Hoppas ni har en skön kväll!

6 reaktioner till “En perfekt sommardag”

 1. Vilke SF har du på barnen nu och hur ofta smörjer du dem? 🙂 jag undrar då jag kommer ha en som kommer vilja vara ute mycket till sommaren, hålls inne än så länge nog ännu……

 2. Låter som en underbar dag! 🙂
  Hur funkar det med Gry och den egna sängen nu? Vår 17 månaders börjar kännas mer och mer redo så jag försöker få tips och råd på hur man gör det smidigt från alla håll jag kan! Vägrar låta henne gråta och skrika. Ännu sover hon i vår säng och äter på natten men vi pratar på att föra över henne i hennes säng och rum när mannen har semester i sommar..

 3. Måste rätta till dig angående demens… en dement person minns nog det som varit förut men korttidsminnet försvinner. Många dementa tror att de ännu är barn eller att de är i jobb ännu. Det är lite som om tiden skulle stanna när de blir dementa. Har själv nämligen jobbat med dementa i många år. Så ifall du blir dement sen så kan du ändå minnas dessa underbara dagar!

   1. Vid alzheimers försämras minnet sakta men säkert, om personen som insjuknar får leva ”tillräckligt länge” med sin sjukdom så försvinner nog både korttids- och långtidsminnet förr eller senare. Vid ”åldersdemens” kan det vara så att långtidsminnet lämnar kvar men att korttidsminnet försämras.
    Precis som Carola skrev, det finns så många olika sorter av demenssjukdomar och symtomen är så individuella.

    Kunde inte hålla mig 😀 Hälsar sjukskötaren som både jobbar med dementa och har anhöriga med sjukdomen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *