En paus och en känsla av materiell lycka

Hej på er! Här har jag lyst med min frånvaro några dagar, inte för att jag haft fullt upp utan mer bara för att jag inte haft motivation att öppna datorn. Haft lite some paus helt enkelt! Välbehövligt och skönt ♥

Så vad har jag pysslat med de senaste dagarna. Det har blivit mycket jobb med podden, förberedelser inför lanseringen och samarbeten kring den. Så roligt, men också tidskrävande! All den tid jag sätter på podden nu tar ju av den tid jag annars sätter på bloggen, men det betalar ju av sig sen i sommar då ni får lyssna! Sen har jag ju förstås också mitt ”vanliga” kvällsjobb som jag måste infinna mig på, och massa värdefull tid med barnen. Priotities ♥

Igår var vi på 1-års kalas till Noels. Kan inte fatta att det är 1 år sen han kom ut, alldeles för tidigt. Kändes så roligt att få fira honom, han är så värd att bli firad. Så tuff som han har haft det hittills i sitt liv har inte jag haft under min livstid. Älskar den lilla killen ♥

Vi har börjat fundera på sommarens projekt här hemma, våra projektplaner började dock kännas väldigt avlägsna igår eftersom vi fick hem vår nya soffa och soffbord till terrassen igår! När vi låg där och hade kaffepaus, och solen gassade och vi uppmätte +20 grader ”i lä” så började vi nog bara fundera om vi skiter i allt i sommar och bara ligger och glassar där i soffan, haha. Nej men på riktigt. Jag tror aldrig jag känt så stark materiell lycka som jag gjorde igår. Känns som att terrassen är helt komplett nu med vårt nya soffmöblemang! Och för att fira det invigs terrassäsongen med vin och mina mamas där imorgon kväll, can’t wait. För att se hur det såg ut igår kan du klicka här. 

Nu håller Robert på och gör lax med ris, och sen ska vi hämta Lo från dagis. På eftermiddagen ska vi åka en sväng på marknaden, trots regnet, och sen ska vi hela familjen ut och äta. Det är längesen vi haft en ledig kväll tillsammans allihopa så ikväll ska vi njuta till max ♥

/ Carro

1
Lämna en kommentar

avatar
1 Diskussionstrådar
0 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
1 Kommentatorer
Anna Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Anna
Anna

Varför är lo i dagis då ni båda är lediga ?