En ny relation att ta med mig från 2017

2017 har på många sätt varit ett jättebra år i mitt liv. Det självklara är ju att jag fått ha ännu ett år med guldklimparna i mitt liv, men andra saker som gjort året så bra är bl.a. Ett nytt litet syskonbarn, nya vänner och det faktum att jag börjat jobba. En av de vänner jag träffat och kommit till att få en nära relation med i år är Jessica.

Det var, såklart, över sociala medier vi träffades (kan man ens träffa nytt folk IRL nufötiden? Känns lite -90 tal. *Ironi*) Och vi klickar så bra! Känns alltid så roligt när jag vet att vi ska umgås, även fast jag alltid har värsta pressen inför umgänge att jag måste städa och ordna gofika. Så att vi har ju en bit kvar innan vi har en helt avslappnad relation men vi är på god väg, hahah!

Idag var hon och döttrarna Wilda och Elwira hit och vi hann leka både ute och inne. Vi planerade också lite inför söndagens nyårsfirande! Jessie och familjen ska nämligen komma hit då. Känns kul med nyårsplaner måste jag säga. De senaste åren har vi bara ”firat” hemma i allskönsro med varandra medan barnen sovit. Förra året minns jag att jag låg och bannades vid 12 slaget att raketerna hördes så högt så barnen kunde vakna.. Kul man va!

Som om det inte skulle ha varit nog att umgås på dagen så drog vi sen på ett gympass på kvällen. Total body workout hette det och det var nog precis det de var. Men superroligt, och kul att träna med en kompis, och överlag att umgås utan barnen en gång!

Nej nu ska jag försöka sova för imorgon nalkas en viss systerdotters 1-års dag. ❤️

/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om