En motivationshöjare åt mig själv!

I Carro tipsar av Carola EkmanLämna en kommentar

Häromveckan beställde jag nya träningskläder åt mig. Jag har mest träningstoppar, men jag måste säga att jag trivs bättre i t-shirts när jag tränar. Känns som att både brösten och armhålorna faller ut när jag tränar i topp. Så, 3 t-shirts och ett par nya träningstights blev det! Min träningsmotivation har av någon orsak höjts radikalt den senaste tiden, kanske p.g.a. att Robert tränar så hårt nu inför Crossfit tävlingen Winterwar i februari.. Hans endorfiner smittar väl av sig. Sen känns det ju bara så skönt att komma hemifrån och bara fokusera på sig själv en stund, och knappt kunna tänka på nått annat än att få upp stången.

Nå, för att höja motivationen ytterligare sitter det bra med nya träningskläder. Två t-shirts från märket Under armour och den sista t-shirten + tightsen kommer från Röhnisch. Dock beställde jag ju allt från Campadre förstås! Billigare och dessutom fraktfritt som alltid.

Jag kör annars i stort sätt alltid på svarta träningstights men tänkte att jag måste väl kunna ha lite mönstrat ibland också, så då blev det dessa! Ska nog beställa lite fler tights snart, de är ju så bekväma att ha till vardags också hehe.

/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om