En lugn tisdagseftermiddag

Imorse var jag i valet och kvalet om vi skulle gå till öppna dagklubben idag eller inte.. Insåg nog ganska snabbt att jag inte vågade. Det är så himla många med RS virus nu och det är ju främst där mycket folk är på samma gång som det finns mest smittor. Jag frågade på facebookgruppen ”mammor och gravida i Österbotten” om jag bara inbillar mig eller om det är ovanligt många barn med RS virus nu? Och jo, det verkar nog som om det är så. Förutom alla som svarade där så har jag massa bekanta som också haft eller har det i huset just nu..  Hur är det mer er, tycker ni det också känns som om det är ovanligt mycket RS virus i farten nu? 

Så vi lämnade hemma och vi har faktiskt haft en riktigt lugn dag. Barnen har kommit överens och t.o.m. lekt på varsitt håll hur många timmar som helst. Känns ju otroligt att jag kommit så långt i mitt föräldraskap att barnen kan sitta och leka ensamma och jag kan dricka varmt kaffe. Visst är det kul att engagera sig och sitta med i leken, men inte hela tiden..

På eftermiddagen knackade postispär på dörren och i handen hade hon ett efterlängtat paket, nämligen kläder från Maxomorras vårkollektion Drop A! Både jag och barnen blev överförtjusta och de skulle ju såklart öppna paketet på direkten. Som vanligt var det helt underbara prints på kläderna, så färggranna och fina.

Nu ska jag packa ihop gympaväskan och åka iväg på familjegymnastik med Lo. Sen efter det ska jag och mina mamas på barnfri kaffe. Vet inte hur längesen det är vi träffats utan barnen, allt för länge.. Ska bli kul att kunna prata utan att bli avbruten heeeeela tiden! Vi hörs ♥

/ Carro

7
Lämna en kommentar

avatar
4 Diskussionstrådar
3 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
6 Kommentatorer
NinaEricaCarola EkmanAnnikaFundersam Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Sofia
Sofia

Vad är det ni har på väggen där? På den väggens om ribbstolen är fast alltså. 🙂

Fundersam
Fundersam

Finns det bra med utrymme för Los ben då hon sitter i sin stol i bilen? Hur gammal är hon nu å hur länge tror du hon kan sitta bakåtvänd? Är det extra mycke utrymme för benem me just dendär stolen?

Annika
Annika

Såg att ditt foto på Lo när hon hänger i stången i dörröppningen är publicerad på Suomen voimistelutuotes facebook. Är det nåt dom gjort med lov, ingår det liksom i samarbetet du har med dom att dom får låna dina bilder?

Erica
Erica

Hejsan, hur sku du säga att maxomorras kläder är i storlek? Och har du nån aning om vilken nätsida som sku kuna tänkas ha bäst utbud av deras kläder? 🙂

Nina
Nina

Bästa utbudet med Maxomorra kläder funderar även jag på å..