En liten trädgårdsmästare

Igår planterade jag jordgubbsplantorna och då det lämnade över lite jord så tänkte vi att vi kan göra något roligt av det. Så vi gjorde en ny blombänk i anslutning till vår stenmur mot vägen! Vi har nog tänkt att det ska vara en bänk där, men vi har inte riktigt vetat hur vi vill ha det.. Men nu när vi väl satte igång så blev det så bra som det bara kunde ha blivit!

I tidig morsdagspresent har jag fått två rhododendron som vi skulle hitta plats till, och de blev helt perfekta i den nya blombänken. Gry var såklart med och hjälpte till när det skulle sättas jord.

Idag gjorde vi klart och planterade buskarna. Tror de kommer göra sig fina där! Hoppas de blommar tills Los födelsedag, de ger ju ett så välkomnande intryck dedär blommorna ♥

Vart efter vi skrider mot sommaren så dyker bara fler och fler idéer om projekt upp, det senaste är att vi tänkte bygga en spalje grind.. Här:

Jag tycker det är så fint med välkomnande ingångar till trädgårdar, så får se om vi får till den rätta känslan med en spalje och massa blommor på den! Nej nu ska jag börja ställa mig mot jobbet. Kvällsjobb och efter det en cykeltur med Fia, härlig kväll att se framemot.

/ Carro

2
Lämna en kommentar

avatar
1 Diskussionstrådar
1 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
2 Kommentatorer
Carola EkmanNadja Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Nadja

Roligt med nån till som planerar trädgård. Vi firar första våren med hus och gård och grejer och I love it! 😀 Ungarna börjar dock tycka att det räcker med planteringar nu..