En långsamt skön söndag

Det behövs inte mycket för att det ska vara roligt för små liv. Det räcker med en granne som skottar snö med en liten traktor.. Här har vi mest hållits inomhus idag, med lego pyssel och barnprogram. Ett varv vågade vi oss ut i solen dock, vi kunde ju inte hålla oss! Så vackert väder idag. Dock slutade det med en skrikfest, Gry frös nämligen. Första gången hon verkligen visat att hon frusit. Hade stickavantar och sen moderskapsförpackningens påsvantar ovanpå, vilket inte alls var någon hit, utan hon fick riktigt kalla händer.. Så snabbt snabbt hem och in och på med brasan. Vi fick än en gång bevisat att de enda vantarna som vi verkligen kan lita på till 100 % är Polkupeds vinterhandskar. Materialet är fuktavstötande och det varma fodret håller barnhänderna varma i kallt väder. Handskarna tillverkas som ett hantverk av en liten företagare i Uleåborg av högklassiga material. I fodret används inhemsk ull. T.o.m. de kallaste dagarna kommer barnen in med härligt varma händer när de haft dessa vantar på sig.. Du kan kolla in vantarna här!

Det är så mysigt att se på flickorna nu.. Gry som alltid har varit väldigt blyg och mamis börjar mer och mer komma ur ett skal. Hon vågar hålla sig framme trots att det är mycket folk, hon börjar mer och mer gilla uppmärksamhet och hon kilar så glatt efter Lo nu, vart hon är far och var vi än är. Hon ser upp till henne men ändå vågar hon göra på sitt eget sätt.. Blir så varm i hjärtat av att se deras samspel. När vi var ute idag och Lo och Robert hoppade i snön, och jag höll ett stadigt grepp om Grys hand, så tänkte jag på hur tacksam jag är över att vi vågade oss på en till graviditet. Det är ingen självklarhet att vi idag skulle vara tvåbarnsföräldrar ska jag tala om, utan det lutade nog mer mot att vi skulle stanna på ett barn. Och jag förstår oss, men oj vad glad jag är att vi övertalade varandra om att vi kommer klara det ändå.

/ Carro

2
Lämna en kommentar

avatar
1 Diskussionstrådar
1 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
2 Kommentatorer
Carola EkmanErica Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Erica
Erica

Viktigt att minnas att handskarna också ska vara tillräckligt stora (men inte för stora så barnet kan leka) så att det blir luft i handsken som värmer. Det samma gäller skorna.