En kväll ute på stan

mumma

Alltså, pepsi med massor av is. Finns det månne något bättre? Tror icke det. Eventuellt päroncider med is då, men det är ju inget alternativ när man är pregolisch. Igårkväll var jag, Fia, Janica, Betti och Natha till Pavis för lite fredagshäng. Vädret och sällskapet var helt perfekt! Där slank det ner det ena och det andra, och vid 12 så åkte Janica, Fia och jag vidare till netti eller vad det nu heter nuförtiden. Måste säga att det var en av de absolut roligaste kvällarna på länge. Det var så skönt att få prata och umgås och verkligen kunna lyssna och se varandra utan något barn som hänger en i byxorna. Jessos vad jag är glad över att jag fann dehär kvinnorna och förde oss samman. Ni anar inte hur mycket de förgyller mitt liv!

mumma2

mumma3

11 reaktioner till “En kväll ute på stan”

 1. Vad tycker era karar om då ni är ute… Och så sent ännu till…? Är dom helt OK med det eller är dom emot det men låter er hållas? Eller skötte någon annan? Kanske det är olika för er alla men vet du? Känns bara så konstigt att 4 unga mammor är ute på samma gång. Själv skulle jag inte gå ut på krogen med en 1-2 åring hemma… & du som är dessutom gravid? Men vi tänker ju alla olika :-)…

  1. Säkert förd dom alla sina barn ti nå barnvakter, för pappona behärskar ju int ti va hem me sina egna barn…… Eller hur tänkt du nu?! Så mycki i din kommentar som e sorligt så de e int sant. Kul för er Carro att ni hadd kul! Kvällar utan barn me vänner e dom bästa!!

  2. Jag kan ju bara svara för mig själv, men mitt barns pappa är nog lika mycket ansvarig över vårt barn som jag är, så vill jag vara ute med kompisar en kväll nu som då så är det nog inget problem att han ”sköter” sitt eget barn (medan barnet i fråga dessutom sover). Vill han va ute med sina kompisar (eller träna sent på kvällen, vilket händer flera gånger i veckan) nån kväll så låter jag nog också honom ”hållas”.
   Vill inte du gå ut på krogen (eller uteservering i detta fall) så kan du ju helt enkelt sitta hemma istället vareviga kväll tills barnet är 12, eller när det nu känns okej att va borta ett par timmar nån kväll ibland. Tänk va härligt att man kan bestämma över sånt själv! 🙂

  3. Håhååhååå denhär kommentaren :DDD Hoppas ni hadd en super bra kväll å att de int far allt för läng tills ni far igen! Sånhe sakre behövs!

  4. ”Känns bara så konstigt att 4 unga mammor är ute på samma gång.”
   – kanske bäst att krogen har en maxgräns på en ung mamma/ kväll?
   Hoppas förövrigt att denna kommentaren är ett ruttet skämt snarare än någons faktiska uppfattning…

 2. Alltså man blir ju helt mållös… Som om papporna inte skulle vara kompetenta att ta hand om sina barn (eller någon annan som barnvakt, som mor- eller farföräldrar) och mamman måste vara fastklistrad vid barnet tills det är 18 år! Varför skulle inte mammorna få vara ute och roa sig någon gång ibland (det är ju inte som om ni är ute och festar hejvilt var och varannan kväll heller!) men om papporna är ute med sina kompisar är det helt OK och ingen höjer på ögonbrynen?

 3. Låt var och en bestämma själva! Varken något fel på att vara ute med vänner eller att sitta hemma! Var och en gör som dom vill,barnen har ju det bra ändå.. iaf dom där barnen ^^ dessutom sov ju säkert alla barnen,sååaatt…. De väldigt viktigt som mamma att ta sig lite egentid,vissa far ut med vänner,andra far å handlar,någon går på loppis.. jaa var och en med sitt!
  Trött på att alltid någon ska vara så jäkla grinig!

  Så onödigt att kommentera såntdär!

 4. Don’t feed the trolls! 😉 att få barn öppnar nog upp för så många nya vänskaper! Kul att få träffas utan barn också, det gör under för själen <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *