En hög med domherrar

– Inlägget i samarbete med Maxomorra

Gänget på Maxomorra har börjat komma ut med vinterkollektionen! Det jag hade sett hittills på deras instagram har jag verkligen gillat. Igår knackade det på dörren, och vi fick ett paket och ett brev..

”Hej mitt i hösten! Är ni redo för vintern som snart kommer? Vi hjälper er! Här kommer ett pressutskick från oss med kläder från vår fina vinterkollektion. Alla våra kläder är GOTS-certifierade vilket innebär att vi hjälps åt att göra världen lite bättre, både för vår miljö och alla de människor i Asien som är involverade i vår produktionskedja.”

Då jag tog upp Los kläder ur paketet så blev jag förtjust direkt! Så otroligt mysigt print med namnet ”Birds”. Jag förknippar småfåglar så starkt med vintern.. Minns då vi satt i barndomshemmet i Björnviken och tittade ut varje vintermorgon med oboy glasen i handen. Nysnö på marken och lite frost på fönstret. Pappa berättade vad det var för fåglar som satt och mumsade på fågelbrädet och varje morgon satt han där, vår Domherre i all sin prakt.. Det är nog vintermornar för mig det ♥

Gry fick också härliga kläder. Men hon sover, så jag ska låta henne sova nu.. Men en liten sneak peak på hennes mysiga print ”Anemone” får ni redan nu♥

/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om