En helt ny känsla

Igår tömde jag och Lo hennes rum och sen började vi riva tapeter. Målarfärgen är inhandlad och tapetklistret står och väntar i källaren. Hennes rum kommer få en helt ny känsla med de nya tapeterna och möblerna. Rummet kommer gå mest i grått och vitt men jag vill såklart även få in färg, det är ju trots allt ett barnrum. Det jag tror Lo kommer gilla mest är hennes bord och stolar där hon kan sitta och bygga lego eller bara pyssla.. Nu sitter hon i vardagsrummet och gör det, men jag märker att hon mer och mer vill stänga om sig i sitt rum när hon inte vill att Gry kommer och blandar sig hela tiden. ”Jag vill vara ifred nu Grynisen du får acceptera de!” Men i rummet har hon ingenstans att sitta, men snart så! Det jag kommer gilla bäst är nog förvaringshyllan där det blir lätt för henne att sortera alla saker på sin plats. (Har jag sagt att hon älskar att sortera?) Jag gjorde en liten inspirations board till hennes rum.. Kommer bli bra känsla där tror jag allt!


Alice & Fox förvaringshylla / Alice & Fox kaninlampa / Alice & Fox elefantlampa / Alice & Fox dagtäcke / Alice & Fox bokhylla / Woodlii bord och stolar / Roommate molnkudde / Roommate Hello sunshine fotpall / Roommate månkudde / Roommate stjärnkudde

Det blir nog inte så många julklappar åt Lo iår eftersom hon får så mycket nytt till rummet. Det vi ändå tänkte satsa på och köpa åt henne är ett dockhus, eftersom det är det enda hon egentligen sagt att hon önskar sig riktigt på riktigt. Varje gång vi är på öppna dagklubben så står hon och pysslar vid dockhuset där. Men jag kollade på möbler och tillbehör till dockhus och de är ju helt sjukt dyra! Typ 39,90 € för bord och stolar, i miniatyr!? Nee huhu. Man skulle ju få ett riktigt köksbord med stolar för det haha. Kanske nån av er har tips varifrån man kan köpa/beställa möbler till dockhus? (Helst beställa, jag kör mest med onlineshopping hehe).

18 reaktioner till “En helt ny känsla”

 1. Ikea har jag för mig sku ha nånting, brukar ju int va så hiskelingt dyrt 😉 Sen säger jag nog bara.. efterlys på loppissidor!

 2. Varför online shopping?? Man ska stödja de lokala butikerna sålänge de finns…. snart levs hela livet på nätet och ingen ses i stan längre….

 3. Till dotterns 3 års dag köpt vi ett redigt dockhus i trä från HH för 50€. I det prise ingick 4 dockor, stadiga trä möbler (badkar, wc bytta, lavoar, en blomma, matbord+stolar, spis, kaffekanna, tallrikar, kastrull, koppar, golvlamppa, säng, täcke+2kuddar) jätte omtyckt. Finns att köpa till saker.

 4. Efterlys på loppissidor, finns säkert någon som har och man kan fynda saker i utmärkt skick till en bråkdel av vad sakerna kostar nya i en butik eller på nätet.
  Nästan lite synd att ni rivit bort den fina rosa tapeten i Los rum, hade gärna haft den själv åt dottern eftersom det ska tapetseras om i hennes blivande rum så småningom…

  1. Ja men det måste jag ju göra! 🙂 Den rosa tapeten var inte rosa utan gammaldagslila 😉 Den var full med fettfläckar efter en liten syster som gått med smöriga händer utefter den + att Lo hade rivit bort tapet på flera ställen.. Som tur kostade den bara 5€/rulle så det känns inte så hårt att riva bort den 😉

   1. OK, då förstår jag att ni ville byta ut den! Tapeterna i dotterns blivande rum var väl ungefär i samma prisklass när vi köpte dem, och de är annars helt OK ännu (förutom en nyansskillnad i tapeterna på ett ställe trots samma nummerserie på alla tapeter och det märkte vi först när tapeterna var uppe, syns inte nu men sen när vi tar bort vägghyllorna kommer det fram igen), men hunden hade sin sovplats under fönstret i det rummet förr och det har lämnat en stor mörk fläck på väggen efter det… Så det blir nog att byta ut tapeterna i alla fall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *