En helt ny känsla

Igår tömde jag och Lo hennes rum och sen började vi riva tapeter. Målarfärgen är inhandlad och tapetklistret står och väntar i källaren. Hennes rum kommer få en helt ny känsla med de nya tapeterna och möblerna. Rummet kommer gå mest i grått och vitt men jag vill såklart även få in färg, det är ju trots allt ett barnrum. Det jag tror Lo kommer gilla mest är hennes bord och stolar där hon kan sitta och bygga lego eller bara pyssla.. Nu sitter hon i vardagsrummet och gör det, men jag märker att hon mer och mer vill stänga om sig i sitt rum när hon inte vill att Gry kommer och blandar sig hela tiden. ”Jag vill vara ifred nu Grynisen du får acceptera de!” Men i rummet har hon ingenstans att sitta, men snart så! Det jag kommer gilla bäst är nog förvaringshyllan där det blir lätt för henne att sortera alla saker på sin plats. (Har jag sagt att hon älskar att sortera?) Jag gjorde en liten inspirations board till hennes rum.. Kommer bli bra känsla där tror jag allt!


Alice & Fox förvaringshylla / Alice & Fox kaninlampa / Alice & Fox elefantlampa / Alice & Fox dagtäcke / Alice & Fox bokhylla / Woodlii bord och stolar / Roommate molnkudde / Roommate Hello sunshine fotpall / Roommate månkudde / Roommate stjärnkudde

Det blir nog inte så många julklappar åt Lo iår eftersom hon får så mycket nytt till rummet. Det vi ändå tänkte satsa på och köpa åt henne är ett dockhus, eftersom det är det enda hon egentligen sagt att hon önskar sig riktigt på riktigt. Varje gång vi är på öppna dagklubben så står hon och pysslar vid dockhuset där. Men jag kollade på möbler och tillbehör till dockhus och de är ju helt sjukt dyra! Typ 39,90 € för bord och stolar, i miniatyr!? Nee huhu. Man skulle ju få ett riktigt köksbord med stolar för det haha. Kanske nån av er har tips varifrån man kan köpa/beställa möbler till dockhus? (Helst beställa, jag kör mest med onlineshopping hehe).

/ Carro

18
Lämna en kommentar

avatar
9 Diskussionstrådar
9 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
10 Kommentatorer
MillaCarola EkmanPernilla PensarAnonymEmma Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Nina
Nina

Ikea har jag för mig sku ha nånting, brukar ju int va så hiskelingt dyrt 😉 Sen säger jag nog bara.. efterlys på loppissidor!

Mrs J
Mrs J

Halpa-Halli! 14.95/set, finns kök, vardagsrum, badrum m.m. http://www.hhnet.fi. ☺️

Anonym
Anonym

Vet att många hatar mig nu,men he bjuder ja på. Wish har vi köpt från.

Anonym
Anonym

Lidl har nu och då riktigt billiga möbler av trä till dockskåpens alla rum.

Milla
Milla

Min dotter fick ett dockhus i trä till julklapp förra året. Det var från Lidl.

Emma
Emma

Wish har jag beställt från ocksån

Anonym
Anonym

Varför online shopping?? Man ska stödja de lokala butikerna sålänge de finns…. snart levs hela livet på nätet och ingen ses i stan längre….

Pernilla Pensar
Pernilla Pensar

Till dotterns 3 års dag köpt vi ett redigt dockhus i trä från HH för 50€. I det prise ingick 4 dockor, stadiga trä möbler (badkar, wc bytta, lavoar, en blomma, matbord+stolar, spis, kaffekanna, tallrikar, kastrull, koppar, golvlamppa, säng, täcke+2kuddar) jätte omtyckt. Finns att köpa till saker.

Milla

Efterlys på loppissidor, finns säkert någon som har och man kan fynda saker i utmärkt skick till en bråkdel av vad sakerna kostar nya i en butik eller på nätet.
Nästan lite synd att ni rivit bort den fina rosa tapeten i Los rum, hade gärna haft den själv åt dottern eftersom det ska tapetseras om i hennes blivande rum så småningom…