En gömd guldgruva fylld med leksaker.. I Larsmo

– Inlägget i samarbete med Leikkikauppa.fi

För några dagar sedan hoppade jag i bilen och rattade iväg till Storströmmen i Larsmo. Efter en färd på ungefär 1 låt på radion, så vände jag upp på Tanja Vikströms gårdsplan.

Tanja kom mot mig med en barnvagn i ena handen och nyckeln till hennes vid-sidan-av-mammalivet-hus i den andra. Tanja började direkt berätta om hennes lilla företag. Det som gör att hon orkar vara en bra mamma mest alla dagar  i veckan. Det som hon smiter till då hon bara vill koppla bort tankarna och se på vackra ting istället för disk och fulla blöjhinkar.. Ni vet, lite sådär som min blogg är för mig. Så jag förstod exakt vad hon menade.. Den lille sov skönt i vagnen så vi smet snabbt in i värmen istället för att stå ute och huttra..

Direkt jag steg in i Tanjas lilla butik kände jag hur inspirationen till babyshowergåvor, dopgåvor och födispresenter började pittra i mig.. Jag fick riktigt stanna upp och titta mig omkring, där fanns verkligen allt ett barn (och en förälder) kan drömma om! Leksakskök, dockvagnar, muminprodukter, dockor, maskeradkläder, leksaksinstrument, pussel, leksaksmat, tågbanor, babyleksaker, dockhus + möbler.. I could go on.

Tanja hade redan länge drivit webbsidan Leikkikauppa.fi då tanken på en fysisk affär en dag slog henne.

– Jag hade ju ändå lagret här hemma, så jag tänkte att varför skulle jag inte kunna öppna upp här och låta kunder komma hit och handla, direkt av mig! På så vis får de ju sina produkter med sig på en gång! Och på den vägen är det.


Tanja strävar efter att enbart sälja giftfria och hållbara leksaker.

Förutom leksaker i massor säljer Tanja även anatomiska nappar,  ammningsfiltar, vagngardin, babygym, babynestenspjälsängsskydd från Mumin och Färg och form, barnrumsinredning, amningskuddar, swimfins, kläder med mera..

Tanja tar in klädmärken av bland annat Färg och Form, Maxomorra , till våren kommer en ny stor leverans! (så kul med en återförsäljare av Maxomorra här i nejden!) Stonz, Papii och Pippi. Förutom dessa har Tanja även ett eget klädmärke, Modakidz.

Den mysiga lilla affären på
Päronvägen 6 i Larsmo är öppen:

Tisdagar 9-15
Onsdagar 17-20
Lördagar 10-13

 

Det går också bra att kontakta Tanja på Leikkikauppas instagram eller facebook via direkt meddelande och komma överens om ett besök utanför dessa tider.

TÄVLING 
Har barnen planerat kafferep åt mommo tills helgen? Kanske lite nytt till leksaksköket skulle vara på sin plats då!

Vill du ha chansen att vinna allt på bilden nedan? 
Det vill säga: En leksaks-hushållsassistent från Smalfoot, köksredskap, en tårta från Magni, en té-service+tårta från Magni, ett kakfat med praliner från Magni, en påse med leksaksgodis Kids concept & ett gulligt mjölpaket i trä från Magni.

Gå då in på min instagram HÄR och delta i tävlingen!

Alla produkter du sett på bilderna i inlägget hittar du i
Tanjas affär Leikkikauppa, i Storströmmen och på Tanjas webshop Leikkikauppa.fi

6 reaktioner till “En gömd guldgruva fylld med leksaker.. I Larsmo”

  1. Fina saker. Är Muminbokstäverna ett spel/pussel eller bokstäver man kan skriva barnets namn med till t. ex rummet? Hittar dem inte på sidan…

      1. Finns det bara en av varje bokstav i förpackningen? Så man vet om man måste ta 2 förpackningar ifall ban behöver fler av samma bokstav…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *