En fredagmorgon full av energi från gårdagen

Godmorgon från vardagsrumsgolvet. När jag slog upp ögonen trodde jag att jag skulle vara supertrött och sliten eftersom Gry för andra natten irad legat vaken och tyckt att det skulle vara roligt att leka lite sisådär 3 på natten, men icke! Jag lever ännu på energin jag fick igår när jag umgicks med Janina. Denna morgon har jag hunnit dricka mitt kaffe varmt, mata gröt i en glupsk baby, målat påskägg med Lo och nu är legot framplockat, precis som alla andra mornar. Äggmålaren var dock lite för snabb för kameran idag..

Men jo, gårdagen med Janina! Hon är en enda stor energispridare den kvinnan, speciellt nu efter hennes auratransformation. Jag är ju som ni vet en sån som är otroligt skeptisk till övernaturlighet, religioner, tro, spöken och allt som faller under den kategorin. Säga vad man vill om AT men det har faktiskt gjort skillnad på Janina. Vi pratade länge om det igår och jag kunde inte riktigt sätta ord på hur jag anser att hon förändrats som vän, (endast positivt) men hon förstod mig ändå för hon känner det hon också där inne nånstans. Nå. Efter att vi kom hem från kalaset igår så kom hon hit. Lo sov på soffan och Gry var nöjd i famnen så vi hade det riktigt lugnt och stilla faktiskt. Vi åt lunch, drack kaffe och sen när Robert kom hem från jobbet drog vi ut på länkki. Vi sprang både på asfalt, genom skog och på grusväg. Så härligt! Vi vek även in via Fias för lite husesyn, Janina gillar ju nämligen nya hus och inredning, så när man har ett sjukt fint hus till förfogande så varför inte kika in!

Efter länkken åkte vi och gjorde Janinas favoritsysselsättning; Handla. Själv gillar jag att rusa genom butiken och ta det jag ska ha, men Janinas strategi var lite annorlunda. Hon gled mellan hyllorna, spanade, läste, gick tillbaka, vek in lite här och där.. Jag stod och hängde över vagnen och fick flashbacks från barndomen då jag handlade med mamma.. Nå kul att handla på andra sätt än det vanliga också. Vi hade hur som helst en suverän dag!

Idag är det fredag som gäller. Och denna fredag väntar kalas i Larsmo! Hoppas ni har en fantastisk dag alla ♥

2 reaktioner till “En fredagmorgon full av energi från gårdagen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *