En första, men inte sista, sväng till Maxmo

I Podcast av Carola EkmanLämna en kommentar

Igår var jag för första gången i mitt liv till Maxmo! Det var ju så mysigt där. Jag gillar verkligen små byar, det känns som att man reser bak i tiden lite, haha. Om nån förstår hur jag menar. Nä, men små byabutiker, små brandstationer, små byaskolor.. Allt är så intimt och mysigt. Jag börjar mer och mer få en längtan av att flytta bort, en bit utanför stan, till något mindre bebyggt ställe. Men säg inte det åt Robert, han vill ju att vi bor här i vårt hus tills vi dör.

Rebecka och jag hade en heldag igår. Det var brunch, produktfotografering för Muumin baby blöjor och Kaffia som stod på agendan, och såklart poddinspelning! Nu har vi bara två avsnitt kvar att spela in. Kan inte tro det!? I avsnitten igår hade vi med oss två gäster. I det första hade vi med oss Hanna, som skriver bloggen Misslyckan. Vi pratade med Hanna om hur det var när de insåg att de inte kommer kunna få barn på egen hand utan de behövde hjälp.. Hur hela processen gick till och hur de konstant slets mellan hopp och förtvivlan.. Ett öppet och ärligt avsnitt som träffade mig rakt i hjärtat.

Det andra avsnittet vi spelade in handlade rätt och slätt om amning! Med oss hade vi @sarajungersten och det blev ett avsnitt som kommer komma ut i två delar, del 1 & del 2. Avsnitten släpps på samma gång så den veckan blir det extra mycket att lyssna på. Och ja, det är ett avsnitt som riktar sig till både såna som valt att inte amma, och de som valt att amma. Båda avsnitten blev så ärliga och fina, vi ser framemot att ni också ska få lyssna på dem! 6 juni är premiären av vår podcast, ni hittar oss på instagram @Alltvimastetalaom ♥

/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om