En förmiddag i skogen

Imorse när jag tittade ut så kände jag bara att jag måste få gå ut i skogen. Robert slutade sitt skifte klockan 8 på morgonen kom hem runt 9 och var såklart direkt med på noterna.

Jag: Lo vi ska ut till skogen och havet! 
Lo: Jaaa! Skogen är ju mitt hem!

Och ja, är det inte så att skogen är allas vårt gemensamma andra hem? Där de flesta av oss trivs och faktiskt känner sig hemma på ett sätt.. Kan det ha att göra med att det finns inprogrammerat i oss att trivas där eftersom att våra förfäder levde och bodde i skogen? Intressant tanke.

En hel del blåbärsplockning blev det.. 

Vi fick chansen att testa vår nya vagn riktigt ordentligt också, på sand, stigar och vandringsled med massa uppstickande rötter.. Men mer om det en annan dag. Efter en stor dos frisk luft och välbehövlig familjetid så bar det av hemåt igen. Barnen började pyssla på med Robert och jag cyklade iväg till jobbet.

Imorgon är det fredag och lek och bus med Los bästa vän väntar redan från morgonen. Så nu ska jag lämna telefonen utanför sovrummet och gå och lägga mig så jag orkar med både lek, jobb och fredagsmys imorgon!

Ps. Jag säger det för sällan, men tack till alla er som tittar in här jämt och ständigt. Känns så himla kul att ni hänger med mig här på bloggen! Och tack för alla fina kommentarer ni lämnar titt som tätt, jag blir alltid så glad ♥

2 reaktioner till “En förmiddag i skogen”

  1. Kanske missat det, men hur kommer det sig att ni redan bytt vagn?
    Snart dags att byta till Syskonvagn och funderade på Petite Chérie Excellence Double Syskonvagn.
    Åsikter, tips?
    /Michaela

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *