En efter en..

Hej från sjukstugan! Längesen jag varit sjuk såhär länge. Först efter 4 dagars feber trodde jag att jag blivit iskick igen men icke! Då kom hostan som ett brev på posten. Efter två dagars sjuk hals tänkte jag nej nu blir jag nog frisk – boom ögoninflammation. Gry var ju först ut med det i måndags, igår märkte vi att Lo fått det och imorrn nu då jag skulle göra mig klar för jobbet märkte jag att det kommit till mig nu också. Huhu man tycker ju det skulle räcka med en sort men tydligen inte, allt på en gång bara!

Är det nån annan som har ögoninflammation nu?

/ Carro

4
Lämna en kommentar

avatar
2 Diskussionstrådar
2 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
3 Kommentatorer
Carola EkmanMIda Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Ida
Ida

Inte ögoninflammation, men däremot öroninflammation… Blev förkyld direkt efter jul och precis som du skriver så var de först en sak och sedan en annan. Hela familjen är ju dessutom drabbad. Håller tummarna för att alla snart är friska!

M
M

Vet du att det går både Hib o kikhosta nu o tycker att era symptom låter dom Hib. Både vaccinerade o ovaccinerade har insjuknat. Läs på om Hib, kanske värt att fara o testa er.