En dejt och ett perfekt avslut på dagen

image

Va glad jag blev när jag loggade in på bloggen ikväll, ni är så många som valt att dela med er av era positiva förlossningar! Stort tack <3

Idag har jag knappt hunnit med. Imorse for jag och Lo till Prisma för att handla målarfärg till pulpeten, och annat smått och gott. När vi körde hem så fick Lo syn på Robert + ett gäng från CFJ som var och sprang intervaller vid Gamla hamn spåret, så hon ville dit och hejja. En stund var vi där innan vi satte oss i bilen igen och körde vidare.. Då fick hon syn på mommos hus så då skulle hon dit. Jag har inte känt mig omöjlig idag, så jag slängde av henne där och körde själv hem med maten. Robert hade hunnit hem då så vi åt mat i lugn och ro och promenderade sen till mommons för att hämta barnet. Väl där var L i full färd med att leka med sin moster, så vi stannade på kaffe och njöt en bra stund av solen.

Sen gick vi ett varv via uthuset och jag tog med mig 2 mattor. Hemma somnade Lo nästan direkt och jag hoppade i bilen och körde efter en åkpåse och ett spjälsängsskydd jag hade reserverat på facebookloppis. Tjejen jag köpte det av tyckte jag hade så liten mage för att vara i vecka 33 så på hemvägen hann jag bli helt orolig och började överväga att boka en tidigare rådgivningstid för att kolla upp tillväxten. Lagom tills jag svängde in på gården hade jag sansat mig och nerverna hade kylts ner.

Ner i källaren bar det av och jag målade pulpeten första varvet.. Imorgon blir den färdig! Jag satte mig på trappan med R som jobbade, och sa att jag tycker vi borde åka på dejt. Sagt och gjort, Lo vaknade, jag gjorde henne klar och sa åt henne att hon skulle gå ut och säga åt pappa att nu far vi på dejt.

Hon lydde, och det gjorde R också. Så vi fick en helt underbar kväll med mat och lek på stranden i Fäboda. 21.30 kurvade vi in på gården igen, jag tvingade Lo i duschen (är verkligen ingen favorit i dom stunderna) men gottgjorde henne genom att läsa två Lotta på Bråkmakargatan böcker åt henne. Hon somnade glad och nöjd och det är det absolut perfekta avslutet på en dag för mig.

Imorgon väntar mattvättning! Man måste ju ta ut 100% av dagarna nu när solen visar sig. Imorgon ska ni få se bilder från dejten + bilder på hur det blev med marksten framför uthuset! Men nu ska denna trötta preggoladyn försöka hitta en bekväm ställning och somna. (Och hoppas på att inte bli väckt inatt som jag blev förra natten. Tog bara 2,5 h innan jag somnade om igen -_-)

Gonatt!

 

/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om