Egentid på stan

Jag har länge tänkt att jag måste köpa nya jeans, och just jeans är något som jag inte köper online, speciellt då jag hellre satsar på dyrare jeans med kvalité som hålls i samma form trots flitig användning, än billiga jeans som tappar passformen efter två tvättar.. Då vill man ju nog att de passar! Så i eftermiddag efter dagklubben och lunchen kom jag på att det skulle passa bra med en tur på stan, och här är jag nu! En lyckad shoppingtur senare och nu sitter jag på Robert´s coffee. Att vara ensam på café är verkligen underskattat. Måste vara något av det bästa jag vet.

Tänkte att jag inte skulle köpa något nytt åt flickorna men likväl sitter jag här med påsarna fulla.. Varsin ny jacka, nya jeans åt Lo och några tröjor påvar.. hups! Det är så längesen jag shoppat i en fysisk butik. Blir mest att jag handlar online nu för tiden. Det är dock något annat att få känna och klämma på kläderna innan man köper. Och att strosa runt, ensam, bland hyllorna.. Nej nu ska jag väl packa ihop här så jag hinner hem tills R ska till gymmet och dra pass.

Ps. Bilderna är inte tagen av mig utan lånade från Robert´s coffees hemsida ♥

/ Carro

5
Lämna en kommentar

avatar
3 Diskussionstrådar
2 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
5 Kommentatorer
Carola EkmanAnonymElisabethAnonymsaara Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
saara
saara

Det är en så härlig grej med babyshowers, och som gravid blivande mamma är man ju SÅ värt det! Jag skulle kanske tillägga en sak på listan.. Om man vet om någon maträtt som den blivande mamman verkligen inte tål kan det säkert vara bra att undvika det : ) T.ex. när jag väntade vår minsting så kunde jag inte ens tåla lukten av isbergsallad (otippat eller hur) så den höll jag mig gärna på behörigt avstånd ifrån (isbergssallad är fortfarande äckligt såhär 1,5 år senare, kul) Fast då kan det ju såklart vara svårt att beakta allt som kan orsaka obehag, men om man vill kan man ju försöka luska lite i förväg om det finns något som ogärna ska serveras ; )

Anonym
Anonym

Hej. Igår såg Jag att du satte upp en bild i din insta-story där Elisabeth skrev till dig på Hey! Vina-appen. Det var något om att den ena ignorerade den andra och så hade dj skrivit något som skulle tolkas som ”roligt”. Jag antar att det här är nåt slags skämt. Att ni driver. Men har du tänkt på att det här är vardag för många? Det finns många utan vänner, som får vara med om sånt här. Så fort den potentiella kompisen får reda på att man är annorlunda, så tar de avstånd från en. Det är RIKTIGT jobbigt. Så skämta inte om sånt här. Tack.

Elisabeth

Förstår din point och beklagar om det hänt dig, tänker dock att de personerna kanske inte var jättebra kompismaterial till att börja med ifall de backar så lätt! Carro och jag har en sån vänskap och humor att vi kan och tycker det är roligt att driva med varann, och det tycker jag ändå vi får göra utan att ta hänsyn till vad andra går igenom jämt.

Anonym
Anonym

Egentid är så guld värd som småbarns förälder! Om det så är en halv timme,eller 2 timmar. Jag har haft väldigt svårt för att ta mig egentid,fasst tillfälle funnits. Nu när jag har insett själv att jag behöver lite egentid nån timme i månaden så har jag så dåligt samvete och känner mig nästan hemsk och pratar ogärna om det,när jag tar mig en timme egentid i skidspåret tex. Vridet tankesätt,yes i know! Alla behöver vi lite egentid oavsett om vi är mamma,pappa eller vem som hellst. Jag hoppas också börja kunna njuta lite av egentiden när jag väl tar mig tid för den,och int stressa som en idiot 🙂