Efter jobbet

Gokväll på er! Jag kom nyss hem från jobbet och möttes av mina två små. En som ropar ”Hej mamma! Kraaaaam!” Och en som ropar ”Mamma nanna uppa! Nanna uppa!” Oj vad jag trivs bra att få jobba dessa 4 timmars skiften. Det är så perfekt. Jag jobbar på arbetsplatsen jag var på 2013, då jag just hade flyttat tillbaka till Jeppis från Vasa. Dock hann jag inte vara sålänge, för jag blev ju sjukskriven i vecka 7 för min HG. (Var gravid när vi flyttade.) Hötorgcentret heter stället! Ren arbetsglädje där.

Annars ihelgen då? Vi har hunnit med höstmarknad, fredagsstädning, kusingos, promenader, bakning, pyssel, storkok och massa familjetid.. En suverän helg med massa stunder att slänga i hjärteasken. Förresten, är inte hösten lite extra vacker iår.. Eller är det bara för att jag är lite extra glad som jag upplever allt som vackrare?

Lagom muntra barn i vagnarna, hehe. Nä, men båda var nyvakna och mojsiga. Imorse förberedde jag och Lo oss för storkok. Laxsoppa stod på menyn och Lo var inte sen med att ta tag i potatistvätten (nej de behöver ju inte tvättas egentligen eftersom jag ju skalar dem, men det är en fint sätt för henne att känna sig delaktig.) Gry svansade runt bena på mig och suttade och gnagade på sin morot med de tre brokiga tänderna hon har. (3 nya påväg upp nu också!) När Lo var klar så gick både hon och Gry till Grys rum, där lekte de oavbrutet i en timme (!!) medan jag gjorde mat och städade. Så roligt nu när de börjar ha riktigt mycket glädje av varandra! (Även fast lillasystern kommer lite väääl nära Los leksaker ibland enligt storasystern, hehe.)

En bra helg lider mot sitt slut, och det blir dags att krypa till sängs nu. Bra så, så kommer måndagen och nya avsnitt av PH och Svenska hollywoodfruar snabbare, haha. Gonatt ♥

4 reaktioner till “Efter jobbet”

  1. Låter som ett trevligt ställe att jobba på, kul att du trivs där! Skulle vara super att hitta ett jobb där man skulle få jobba några timmar åt gången ett par tre gånger i veckan, det skulle jag gärna vilja göra när det blir dags att börja jobba igen för min del.
    Och jo, hösten ÄR extra färggrann i år, min man har flera gånger påpekat just det. Härligt att det är så för en gångs skull, brukar tycka det är så trist med alla bruna blad och löv annars, så årets gula och röda färgexplosioner är välkomna!

  2. Ja, visst är hösten vackrare än vanligt i år, så härligt me massa färger! Btw, jag har också jobbat på Hötorgcentret, sommarjobb och inhopp så länge jag studerade till närvårdare. Trivdes jättebra där, men lämnade och jobba på ett annat ställe efter en praktikperiod.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *