Drömmer mig tillbaka till strippklubben

Förr i tiden var dethär min favoritlåt. Ok nog är den ännu en av de klassiska favoriterna, den är ju nog verkligen skön. Förr hade jag liksom denhär feelisen då jag hörd på den:

relaxed2relaxed3

relaxed

relaxed4

HAHA ok nä dendär sista feelisen hadd jag int, jag sku bara kolla om ni är med. MEN efter att jag föll i Family guy träsket för några år sen och såg denhär scenen ur serien, så ändrades helt min bild av låten.

 

 Nu när jag hör den kan jag ju bara tänka på den här scenen och det får mig att skratta. Senast igår då jag var i duschen och hade på radio kanalen ”Lugna favoriter” så kommer då just den låten, och jag bara ser framför mig hur hon strippar i hans ansikte, så skrattar jag vilt och försöker göra samma rörelse men, hehehe, går ju int så bra eftersom jag knappt kan böj mig, och min röve gnugga i glasväggen heheheh. Kände mig soo sexy!

(Som tur var, var Robert int med mig i duschen, så han behövde inte beskåda det klumpiga spektaklet.) Så ja, det är ju ungefär så jag reagerar nuförtiden då jag hör låten, utöver att jag skrattar hysteriskt och drömmer mig tillbaka till dendär strippklubben där Joe mötte Boney..

Ok är det kanske min dåliga fredagshumor som kickat in då jag trodd att ni sku tyck att dethär är lika roligt som jag tycker de är? Heheh. Nåväl, kanske. Men mittiallt har jag fått förstörd låten för nån av er också, så måst jag int känna mig så ensam…. 
Er reaktion just nu:

notfunny

Då kontrar jag med:

fuckyou

En kommentar till “Drömmer mig tillbaka till strippklubben”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *