Down to three

Inlägget innehåller en reklamlänk 

Ni minns ju att jag talade om att vi ska göra om i hallen? Nu har jag kommit så långt i min tapetjakt att jag är down to three. Det är ett projekt i sig att gå igenom tapetutbudet på Aveos webshop. Har väl knappt plöjt hälften.. Nå, det jag vet är iaf att jag vill ha en tapet med naturmotiv. Blommor, blad, grönt.. Dessutom ska det finnas en kulör i tapten som jag sen kan föra vidare på den platsbyggda bänken i pärlspont. 

Boråstapeter – Falsterbo. Denna tapet älskar jag, dock har min lillasyster denna i hallen. Känns ju lite underlig om jag av alla Aveos tapeter inte kan hitta någon annan än just den som min syster också har i sin hall.. Hmm. Nå, hon var okej med det och inte är det ju så big deal egentligen så kanske. Om jag väljer denna tapet så skulle bänken nog få en ljusgrön pastellgrön färg. Sandberg Lo tapet – Denna tapet ger ett så mysigt intryck. Tänker att den också kunde passa bra på vintern med sina dova färger.. Skulle jag välja denna så skulle nog bänken bli ljusgrå. Boråstapeter Rabarber – Denna känns som ett hett alternativ. Men då igen vet jag inte hur bra den passar i en råddig hall? Visst, om hallen alltid är städat och i ordning men då den är stökig så kanske denna känns lite väl mycket.. Dock tycker jag den är så otroligt fin och livfull! Kanske bänken skulle få någon ljusblå färg med denna.


Vad tycker ni? Eller har ni tips på någon annan tapet här som skulle vara en perfekt halltapet?

Ps. Ännu idag 14.1 kan du handla tapeter på Aveo för -20 % med koden AVEO5K 

/ Carro

18
Lämna en kommentar

avatar
11 Diskussionstrådar
7 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
12 Kommentatorer
LenaCharlottaSara SM.Bamanda Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Ida
Ida

Vi tapetserade just vårt hjälpkök med denna tapet: http://www.aveo.fi/shop/sv/lavmi/1242-lavmi-herbs-tapet.html

Den beiga, gillar den massor, men förstås lite annan stil än vad du söker 🙂

Hannah Södergran
Hannah Södergran

Sista, så snygg!

johanna
johanna

Den första e ju underbar 🙂

Anonum
Anonum
-
-

2:an!

Marlene H
Marlene H

http://www.aveo.fi/shop/sv/ralph-lauren-signature-florals-wallpaper-tapeter/1216-ralph-lauren-wainscott-floral-tapet.html den drömmer jag om i hallen. men kanske lite maffig för er då ni redan har en storblommig i vardagsummet! av de på bild skulle jag rösta på andra =)

Leena
Leena

1;an av dom men har en egen favorit men den kanske inte Aveo har…
Nämligen denna https://www.taloon.com/tapetti-sandberg-flora-valkoinen-0-53×10-05-m/SBE-553-01/dp?openGroup=13078

amanda
Sara S
Sara S

Av dom tre så 3:an så himla fin! 🙂

Charlotta
Charlotta

Kanske Alicia från Boråstapeter?
https://www.borastapeter.se/sv/kollektion-beautiful-traditions/tapet-6704/

Finns i flera färgställningar, scrolla ner för att se alla.

Lena
Lena

Funderar du på 1:an skulle jag byta ut den mot denna
https://www.borastapeter.se/sv/kollektion-sense-of-silence/tapet-6335/

Annars är tvåan otroooooligt vacker, å namnet passar ju åxå in hos er! ☺️