Down to three

Inlägget innehåller en reklamlänk 

Ni minns ju att jag talade om att vi ska göra om i hallen? Nu har jag kommit så långt i min tapetjakt att jag är down to three. Det är ett projekt i sig att gå igenom tapetutbudet på Aveos webshop. Har väl knappt plöjt hälften.. Nå, det jag vet är iaf att jag vill ha en tapet med naturmotiv. Blommor, blad, grönt.. Dessutom ska det finnas en kulör i tapten som jag sen kan föra vidare på den platsbyggda bänken i pärlspont. 

Boråstapeter – Falsterbo. Denna tapet älskar jag, dock har min lillasyster denna i hallen. Känns ju lite underlig om jag av alla Aveos tapeter inte kan hitta någon annan än just den som min syster också har i sin hall.. Hmm. Nå, hon var okej med det och inte är det ju så big deal egentligen så kanske. Om jag väljer denna tapet så skulle bänken nog få en ljusgrön pastellgrön färg. Sandberg Lo tapet – Denna tapet ger ett så mysigt intryck. Tänker att den också kunde passa bra på vintern med sina dova färger.. Skulle jag välja denna så skulle nog bänken bli ljusgrå. Boråstapeter Rabarber – Denna känns som ett hett alternativ. Men då igen vet jag inte hur bra den passar i en råddig hall? Visst, om hallen alltid är städat och i ordning men då den är stökig så kanske denna känns lite väl mycket.. Dock tycker jag den är så otroligt fin och livfull! Kanske bänken skulle få någon ljusblå färg med denna.


Vad tycker ni? Eller har ni tips på någon annan tapet här som skulle vara en perfekt halltapet?

Ps. Ännu idag 14.1 kan du handla tapeter på Aveo för -20 % med koden AVEO5K 

18 reaktioner till “Down to three”

    1. Den är superfin! Dock känns den lite lika stil som den vi har nu.. Men superfin verkligen 🙂 Jag vill komma och titta hur hjälpköket blev! 😀

    1. Fin, men inte helt min stil. Kryp och fjärilar har alltid gått bort för mig! Har ni med vit bakgrund, elr nån av de andra bakgrundsfärgerna?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *