Detdär projektet som aldrig blir klart

Jag har sagt det hur länge som helst, men det blir aldrig av. Vi kommer bara inte till det. Varför är det så med vissa projekt? Att de står där år ut och år in, och man orkar bara inte ta itu med det?

I vårt fall är det vår gästwc i hallen. Det är det enda som är ofärdigt sen grundrenoveringen. Vi har spacklat klart, vi har golvet klart, tapeten står och väntar på att bli uppsatt. Tillochmed wcstolen är där. Och halva inredningen, andra halvan fick ju fuktskador och är förstörda, kul.

Nåväl, trots ett oklart projekt här inne så kliar det nått otroligt i mina remppafingrar! Jag vill ha ett NYTT PROJEKT! Nått nytt att tapetsera, nått nytt att skruva i, att göra klart! Tur att min syster + familj flyttar i dagarna och mer än gärna tar emot mina tapetseringslustar. Idag före jobbet var vi till deras hus, och jag blev helt vild och rev tapet i ett av rummen. Nå, men nått litet projekt där ute skulle vara kul nu. Eventuellt en spaljé av nått slag, sådär att spika ihop lite snabbt. Eller en pergola.

Nej men jag får väl nog lugna mig, en sak i taget, hur tråkigt det än är. Så, först listerna i hallen, sen lilla wcn.. Och kanske sen till hösten då nått nytt projekt..

Har ni nått projekt som ni bara aaaaldrig tar tag i och slutför? 

/ Carro

3
Lämna en kommentar

avatar
3 Diskussionstrådar
0 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
3 Kommentatorer
johannaSaraVictoria Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Victoria
Victoria

… men hur var det med tapetseringsinlägget som skulle komma i juni? Ursäkta tjatet 😀 😉

Sara
Sara

Gäst wcn här också Men nu böri e känns så tröttsamt att vi snart ha bott här i 4år å ännu så står det helt orört och bara väntar för endast ett fungerand wc med två småbarn känns int helt lyckat

johanna
johanna

Jag jycklar på med Fairy-gardens! Blir aldrig någonsin klart. Men vad ska man göra när det väl ÄR klart,tråkigt då ju!