Detdär med att föda

I Bebisutveckling och förberedelser, Detdär om.., Tankar av Carola EkmanLämna en kommentar

Nåjaaaa, har ni smält det?

Min kompis Heidi var hit just på kaffe. Vi satt och kavera i 4 timmar i streck, det är så himla lätt med gamla kompisar. Man tar bara upp där man sist sluta and there it goes! Jaa och eftersom jag nu är preggo så blev det ju mycket snack om det såklart. Och det är så kul! Men så mycke man ska tänk på.. men eftersom jag ännu bara är så tidigt så känns det som om jag int ännu måst tänk på förlossning, amning, vagn och allt sådant, men visp så ligger man väl där och ska börja krysta ut en knytt. (Omg har INT ännu smält att jag ska föda.) Bruk nog med jämna mellanrum förklara åt Robert att nej jag kommer int att klarar det. Men så påminner jag mig själv om att alla världens kvinnor har hittills klarat det (dom som fött då….) Så va sku int jag klar de!? JAG KOMMER ATT KLARA DET! Men det kommer säkert vara jobbigt och jag kommer dö av nervositet och på vägen till BB bara: NEJ DU STANNAR BILEN, JAG FAR HEM. KOMMER INTE ATT GÖRA DETTA! Slutar väl med att Robert förlöser bebisen i vardasrummet heheheh. Han har ju faktiskt utbildning om hur man ska föda barn i ambulansen så de e ju positivt.

/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om
Anonymous
Anonymous

Ja gilla din blogg förr men nu kommer ja no gilla den ännu mer 🙂 ja trod no ännu när ja "höll på föd" att ja klarar int av de här men ti världen kom han min lilla å bra gick de! Så de går no bra. / karin

carola ekman

Va roligt att höra! Tack! Ojdå, när du ännu höll på? Ligger där o krystar och bara "nej, dehär går int lika bra vi ger upp och han får växa upp i min mage" Heheh. Nä men nog har du väl rätt, det går säkert bra! 🙂