Det värsta jag vet och det som äntligen blev valt

I vänner, Vardag av Carola EkmanLämna en kommentar

First of; Tack för alla lunchtips. Motivationen är mycket större nu och jag blev så inspirerad att jag har tänkt göra upp ett lunchschema så det blir enklare att fixa med maten även när viljan är låg. Igen, stort tack!!


En sån där onsdag då jag är glad att jag sov ordentligt inatt, en sån onsdag har det varit idag. Energikrävande, men på ett roligt sätt ändå! Från morgonen kom hela flocken hit, Melvin, Colin och Olli + deras stammceller. Lo var i sitt essä och barnen tjoade och hade sig som aldrig förr. Bokstavligen. Som tur hade Janica med sig nått lite extra gott till oss stammisar så vi klarade oss igenom lektimmarna med nöd och näppe. Tror inte det var ett enda barn som var piggt när lekdaten var över idag.

När alla hade åkte hem städade jag jag snabbt undan och packade sen ner de trötta barnen i vagnen. Gry somnade innan hon ens var ute. Lo tyckte att vi absolut skulle stanna vid ”stenlandet”, och såklart kunde vi göra det..

Det skulle ha varit lika kul som alltid om inte det hade varit för en gubbe som stod och stirrade på oss under hela tiden vi var där. Lo märkte som tur inte av honom, men det gjorde jag och måste säga att det kändes olustigt. Om han var sur över att vi var där skulle han väl ha kunnat ropa det åt oss isåfall. Jag hade redan tänkt ut ett svar ”Okej, nåmen jag ska se till så hon inte lagar sönder nån sten!” Alltså.. Bittra gubbar är det VÄRSTA jag vet. Bara så ni vet.

Nå promenaden slutade som vanligt hos mommos och moffas. Lo och mommo dök ner i en bok och jag satte mig och stängde ögonen en stund så länge den lilla ännu sov. Gäller ju att passa på när tillfället erbjuds!

Tog ju dock inte länge så var hon pigg som en mört igen (hon sover ytterst sällan mer än 45 min/gång..) och redo att ta sig ann alla nya leksaker som mommo hade plockat fram ur gömmorna.

Nu är Robert och Lo vid gymmet, jag har passat att beställa tapeter till gäst wcn sålänge. Ni vet, då man får sitta nå så när ifred och kolla . Blev inte någon av dessa ändå, utan jag valde den här. Lite tråkig kanske men vi har bestämt att sätta kakel på en vägg (där handfat och toalettstolen kommer), så med mönstrat golv + pärlspont panel + kakel så skulle det blivit för rörigt med någon stor vild tapet tänker jag. Tapeten jag valde (Boråstapet Linen) är ändå lite speciell eftersom den har en textil yta och känns alltså lite som tyg istället för papper. Tror – eller hoppas, att det kommer bli bra!

Kaklet är också bestämt nu, måste bara dubbelkolla med mannen så han också gillar det. Nej nu ska jag förbereda kvällsmat till Lo så hon kan äta och hoppa i säng direkt hon kommer hem. Ska försöka svara på de sista frågorna ikväll, bara nattningen av minstingen inte tar allt för länge!

Amning i sele pågår! Så bra och behändigt.

/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om
Milla

Den där tapeten kommer att bli jättefin till det mönstade golvet, fin färg och spännande med textilyta! Tror absolut det blir mest harmoniskt med denna tapet än med en med mycket mönster. ☺

Stenlands grannen Ida
Stenlands grannen Ida

Hej! Bittra gubben är troligen bara min konfunderade granne som har alzheimers.. han kan lämna och stirra då han försöker placera personen i fråga, om det är grannens barn eller någon han känner! Jättesnäll är han nog!