Det nalkas fotbollskalas!

** Inlägget i samarbete med LIBERO **

Oj hörni! Tänk att Lo fyller två år om knappa 2 veckor. Det ska vi ju såklart fira med både släktkalas och kalas för kompisarna Melvin, Oliver, Vanessa och Colin. Vi kommer ha ett tema på kalaset, och valet föll lätt på att ha fotbolls-tema. Det eftersom jag just startat ett spännande blogg-samarbete med Libero. På kalaset kommer vi dela ut varsin fin fotbollsdräkt åt alla vänner, med deras efternamn på ryggen. Jag har laddat upp med fotbollsballonger, och såklart blir det fotbollstårta åt de större barnen + mammorna! Men mer om kalaset nästa vecka.

Det kommer dyka upp en del inlägg angående Liberos nya kampanj här på bloggen, så den kommer ni få höra om vilket jag hoppas ni ska gilla, för jag tycker deras nya kampanj är grymt kul! (Bland annat en kul tävling där du kan vinna en alldeles egen fotbollsdräkt till ditt barn + blöjor!)

libbero

lissispa

Libero Fotbolls- och OS kampanj är kopplad till Fotbolls-EM som hålls i Frankrike mellan den 10 juni-10 juli. Finland har inte kvalificerat sig att delta på EM, men det kommer säkerligen vara mycket ståhej ändå kring matcherna och vad Libero vill är att uppmärksamma är de ”framtida stjärnorna” det vill säga, barnen.

Under kampanjperioden inspireras Liberos blöjor av sport och fotboll, med flaggor i de finska färgerna, Libero Suomi Limited Edition. Som kund och medlem av Liberoklubben, kan man köpa blöjor och samla koder (en kod per förpackning av blöjor) och få en fotbollsdräkt till ditt barn i de finska färgerna. (Om du bor i Sverige så är det Svenska färgerna som gäller.)

  • · 10 koder = en dräkt i storlek 86/92 med namn tryckt på baksidan. 7 koder = en dräkt i storlek 86/92, 5 koder = en body i storlek 74.
  • · Kampanjblöjorna finns i UP&GO och Comfort-modellerna. Men det är möjligt att samla koder även när man köper modellen ”Libero Touch”. Kampanjblöjorna finns där man normalt köpa Libero blöjor.
  • · Kampanjen startade i måndags den 16 maj och pågår fram till den 31 augusti, 2016 eller så långt lagret räcker.Om du vill veta mer om kampanjen, eller gå med i Libero klubben besök https://www.libero.fi/suomieditionlibero

ibero2
ibero3
ibero4

DSC_0528

/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om