Det blir ju inte alltid som man tänkt

Expectation.. 

Före Janinas bröllop hade jag en pågående jakt efter den perfekta klänningen. Jag var dum nog att testa klicka hem en från Wish. HAHA. Det var tur att jag inte grät floder över att den var försenad och inte hann fram till bröllopet. Gissar att jag ändå inte skulle ha haft den. Eller vad tror ni.. En pyjamasklänning på bröllop? Varför inte… Haha.

Reality.. 

 

15 reaktioner till “Det blir ju inte alltid som man tänkt”

 1. Omg!!! Beställde en gång nåt som va så långt ifrån bilden som bara möjligt,mejlade dom det (eller där på deras sida kan man ju ge typ feedback) å jag fick tillbaka mina pengar och fick behålla varan :)… som nog åkte i roskis!

   1. Jaa absolut ska du göra de!! Lägg med en bild så är jag helt säker på att du får pengarna tillbaka:)

 2. Jag som redan såg första bilden å ba : meen åååh så snygg klänning du ha hitta! Å sen såg ja nästa bild *ehehe* Hemskt att de luras sådär. Men som nattlinne väl? 🙂

 3. Beställde just en snygg huppare därifrån, men när den kom fram såg den ut som nåt man sytt i lågstadiet. Sista gången jag beställer kläder från Wish! Har en väskserie på kommande därifrån också, undrar hur den ser ut…

 4. Har gjort samma misstag, många gånger… Man kan ju inte låta bli då det är så billigt och man lever ju liksom på hoppet om att det ska lyckas. Nån gång. 🙂
  Men jag har lärt mig att bilderna ljuger. De är kopior av riktiga märkens kläder. Man får inte samma material eller kvalitet. I bästa fall kan man använda kläderna som pyjamas. 😀
  EN gång lyckades jag få hem en klänning jag tyckte om, men sömmarna började släppa ifrån sig trådar genast…

 5. 70% av kläderna är missar på wish för min del. Har dock nån klänning, topp och framförallt en kofta som faktiskt hör till mina favvoplagg numera 🙂 Så int e det helt hopplöst! Superlätt att få tillbaka pengarna (och behåll varan) om de e en miss så jag tycker nog de e värt chansningen ^^

 6. Wish har dock bra barnkläder och skor. Fick juat hemma ursöta skir åt tjejerna som får bli finskor i vinter

  1. Lo hade faktiskt ett par vinterskor därifrån förra året som jag var ganska nöjd med! Dock hade min kompis beställt exakt likadana åt hennes barn, men dom skorna kom utan foder :’D

 7. Fick hem mina klänningar från wish idag, såg nog ut ungefär som på bild bara att materialet var inte riktigt det jag föreställt mig.Men min klänning med fjärilar duger nog bra på villan smile

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *